Autósok figyelem! Újabb változások léptek életbe a vidéki nagyvárosban

HelloVidék   
  Megosztom
Autósok figyelem! Újabb változások léptek életbe a vidéki nagyvárosban

Május 15-től a Siófokon a parkolási zónákban új díjak léptek életbe. A siófoki önkormányzat által kiadott közlemény szerint május 15-től a nyári szezon díjköteles időszaka és tarifái léptek életbe a város díjköteles parkolási területein.

A város honlapján olvasható információk szerint Siófok területén található összes díjköteles parkolási zóna 24 órában üzemel, azaz 0-24 órában parkolójegyet kell váltania annak, aki ezekben az övezetekben akar parkolni - írja sonline.hu.

Ez a szabályozás érinti a belvárosi területeket, valamint a vasúttól északra található Balaton parti fizető parkolókat is. Május 15-től szeptember 15-ig a parkolási díj a következőképpen alakul Siófokon:

  • Kiemelt díjövezetben: 600 Ft/óra
  • I. díjövezetben: 480 Ft/óra
  • II. díjövezetben: 360 Ft/óra

A legrövidebb várakozási idő 15 perc, ezen túl nincs időkorlát meghatározva a parkolási időben.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

siófok

parkolási díj

drágulás