Autósok figyelem! Díjmentes lesz a népszerű autópálya egyik szakasza

HelloVidék   
  Megosztom
Autósok figyelem! Díjmentes lesz a népszerű autópálya egyik szakasza

Kedvezményt kap, aki ráhajt az M6-os autópályára ugyanabból az okból, amiért a teherforgalom nem mehet arra.

Az Útinform most arról adott tájékoztatást, hogy mivel az autópálya még nincs meg a határig, ingyenes marad egyelőre, a teherforgalom számára viszont kevésbé jó, hogy ugyanemiatt maradnak az 56-os, illetve az 57-es főúton Horvátország felé - írja a HVG.

Az M6-os zárószakaszának teljes átadása után teljessé válik az Adriai- és Balti-tenger térsége közötti közúti kapcsolatot biztosító TEN-T folyosó magyarországi nyomvonala - olvasható a HVG.hu portálon.

Ismert, nemrégiben átadták az M6-os autópálya "kanyartól" a déli határ felé induló szakaszát Bóly és Majs közt, vagyis a 192-es és a 205-ös kilométer között.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

autópálya

m6

kedvezmény