Új tárgyalások: lehet hogy ismét érvénybe lép a vasárnapi boltzár

HelloVidék   
  Megosztom
Új tárgyalások: lehet hogy ismét érvénybe lép a vasárnapi boltzár

A vasárnapi boltzár újbóli bevezetését kezdeményezte a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete, a kérdést Palkovics Lászlóval tárgyalják újra - írja a Magyar Idők.

Az érdekvédelmi képviselet szeptember elején kereste meg az ötletével Orbán Viktor miniszterelnököt, aki az Innovációs és Technológiai Minisztériumhoz továbbította a felvetést.

Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete szerint hosszú ideje nem történt olyan lépés, ami motiválná a munkavállalókat az üres állások feltöltéséhez, ez pozitívan változhat, ha a munkavállalóknak több szabadidejük van, amit kikapcsolódással, családjukkal, tölthetnek.

Friss! Cikkünk megjelenése után a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményben jelezte, hogy:

A vasárnapi munkavégzés tilalma lezárt ügy, a kormány nem kívánja újra megnyitni ezt a kérdést.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

boltzár

vasárnap

tárgyalás

bolt