Új tárgyalások: lehet hogy ismét érvénybe lép a vasárnapi boltzár

HelloVidék   
  Megosztom
Új tárgyalások: lehet hogy ismét érvénybe lép a vasárnapi boltzár

A vasárnapi boltzár újbóli bevezetését kezdeményezte a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete, a kérdést Palkovics Lászlóval tárgyalják újra - írja a Magyar Idők.

Az érdekvédelmi képviselet szeptember elején kereste meg az ötletével Orbán Viktor miniszterelnököt, aki az Innovációs és Technológiai Minisztériumhoz továbbította a felvetést.

Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete szerint hosszú ideje nem történt olyan lépés, ami motiválná a munkavállalókat az üres állások feltöltéséhez, ez pozitívan változhat, ha a munkavállalóknak több szabadidejük van, amit kikapcsolódással, családjukkal, tölthetnek.

Friss! Cikkünk megjelenése után a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményben jelezte, hogy:

A vasárnapi munkavégzés tilalma lezárt ügy, a kormány nem kívánja újra megnyitni ezt a kérdést.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

boltzár

vasárnap

tárgyalás

bolt