Letámadja Sopront az Auchan: ilyen bolt eddig csak egy volt az országban

HelloVidék   
  Megosztom
Letámadja Sopront az Auchan: ilyen bolt eddig csak egy volt az országban

Sopronban nyitotta meg második superstore formátumú üzletét az Auchan. A könnyen megközelíthető új áruház, amely a negyedik idén a vállalat üzletnyitásainak sorában, november 7-től várja a vásárlókat széles élelmiszer választékkal, lakásfelszerelési részleggel és online rendelési lehetőséggel.

A budapesti után mától Sopronban is superstore formátumú üzlettel várja vásárlóit az Auchan. A friss élelmiszerek mellett a szezonális és nem élelmiszer típusú termékek, köztük lakásfelszerelési cikkek is helyet kapnak a Sopron Plázában nyílt 3 ezer négyzetméteres áruházban. Így a havi nagybevásárlást és a napi beszerzéseket egyaránt könnyen, egy helyen intézhetik a családok.

A piaci hangulatot idéző és jól áttekinthető üzlettérben snackpult is helyet kapott, amely helyben fogyasztásra és elvitelre kínál többek között szendvicseket, grill ételeket és kávét. Aki otthona kényelméből vásárolna, házhozszállítást kérhet az áruházlánc teljes online választékából. Az így rendelt termékek igény esetén hamarosan az áruházban is átvehetők lesznek.

Nagy örömmel vezetjük be vidéki áruházaink közül elsőként Sopronban a kifejezetten széles áruválasztékot kínáló, új superstore üzletkoncepciót, amely vásárlóink még magasabb színvonalú kiszolgálását segíti a modern kereskedelmi eszközök és az online kereskedelem segítségével

– mondta el a megnyitó ünnepségen Fabi Attila, a soproni áruház vezetője.

Sopron egy dinamikusan fejlődő, történelmi értékeire büszke város, amely a kormányzati forrásoknak köszönhetően jelentős beruházásokat indított el. Ez a fejlődés hatással van a szolgáltatói szektorra is, melynek segítésével célunk, hogy minél több lehetőséget biztosítsunk az itt élők számára. Az Auchan soproni nyitását üdvözöljük, és különösen fontosnak tartjuk a cég azon törekvését, hogy minél jobban bevonja a Sopronban és környékén működő vállalkozókat, termelőket a beszállítói hálózatába

– tette hozzá Dr. Fodor Tamás, Sopron polgármestere.

„Már több hazai városban dolgozunk együtt eredményesen, ennek is köszönhető, hogy Sopronban is az Indotek Group portfóliójába tartozó ingatlanban nyitja első áruházát az Auchan” – mondta Jellinek Dániel. A Sopron Plazát tulajdonló Indotek Group vezérigazgatója és többségi tulajdonosa hozzátette:

A létesítmény vonzóbbá tételét szolgálja a bevásárlóközpont idén elindított rekonstrukciója is. A beruházás részeként már megkezdtük az épület felújítását a külső, homlokzati részeken, januártól pedig a belső terek megújításával folytatjuk a munkát. Emellett az elmúlt hónapokban több új bérlői megállapodást sikerült megkötnünk. Bízunk abban, hogy a beruházásnak köszönhetően a Sopron Plaza újra a soproniak kedvelt bevásárlóhelyévé válik.

A hazánkban idén tavasszal Budapest X. kerületében bemutatott új áruházformátum a hipermarketekénél jobb megközelíthetőséget, de azokéhoz közelítő tartós élelmiszer választékot kínál a vásárlóknak. Az Auchan jelenleg 19 hipermarketet, 18 töltőállomást, 3 szupermarketet és 2superstore formátumú üzletet, valamint online áruházat működtet Magyarországon.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

auchan

sopron

superstore

áruház

hipermarket

vásárlás