Egy magyar falu, ahol 10 ezer forintot kapnak a gyerekek és az idősek az önkormányzattól

HelloVidék   
  Megosztom
Egy magyar falu, ahol 10 ezer forintot kapnak a gyerekek és az idősek az önkormányzattól

Győrújfalu polgármestere bejelentette, 10 ezer forint készpénzt kap karácsonyra minden 18 évnél fiatalabb és 62 évnél idősebb lakos, köszönhetően az önkormányzat gondos és átlátható gazdálkodásának – írja a Kisalföld.

A lap felhívta a figyelmet arra, hogy Nagy Imre Attila a Facebookon jelentette be

Önkormányzatunk gondos és átlátható gazdálkodásának köszönhetően az idei évben is lehetőség nyílik karácsonyi vásárlási utalványok ajándékozására.

A tájékoztatóból kiderült az is, hogy az adóztatási- és jogszabályi környezet megváltozása továbbá a rendelkezésre álló keret maximális kihasználása miatt az idén már nem 5 ezer forint értékű Erzsébet utalvánnyal,

A helyi képviselő-testületi döntés értelmében a kedvezményezetti életkor az eddigi 65 évről ugyan 62 évre csökkent, viszont a kedvezményezetti kör kibővült az állandó győrújfalui lakcímmel rendelkező 0-18 év közötti fiatalokkal, így idén a polgármester közlése szerint 356 fő 62 év feletti és 528 fő 18 év alatti lakosuk részesül majd a 10 ezer forintos ajándékban.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

támogatás

belföld

karácsony