Egy magyar falu, ahol 10 ezer forintot kapnak a gyerekek és az idősek az önkormányzattól

HelloVidék   
  Megosztom
Egy magyar falu, ahol 10 ezer forintot kapnak a gyerekek és az idősek az önkormányzattól

Győrújfalu polgármestere bejelentette, 10 ezer forint készpénzt kap karácsonyra minden 18 évnél fiatalabb és 62 évnél idősebb lakos, köszönhetően az önkormányzat gondos és átlátható gazdálkodásának – írja a Kisalföld.

A lap felhívta a figyelmet arra, hogy Nagy Imre Attila a Facebookon jelentette be

Önkormányzatunk gondos és átlátható gazdálkodásának köszönhetően az idei évben is lehetőség nyílik karácsonyi vásárlási utalványok ajándékozására.

A tájékoztatóból kiderült az is, hogy az adóztatási- és jogszabályi környezet megváltozása továbbá a rendelkezésre álló keret maximális kihasználása miatt az idén már nem 5 ezer forint értékű Erzsébet utalvánnyal,

A helyi képviselő-testületi döntés értelmében a kedvezményezetti életkor az eddigi 65 évről ugyan 62 évre csökkent, viszont a kedvezményezetti kör kibővült az állandó győrújfalui lakcímmel rendelkező 0-18 év közötti fiatalokkal, így idén a polgármester közlése szerint 356 fő 62 év feletti és 528 fő 18 év alatti lakosuk részesül majd a 10 ezer forintos ajándékban.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

támogatás

belföld

karácsony