Brutális támadás Somogyban: 3 pitbull esett neki a 13 éves fiúnak

Index   
  Megosztom
Brutális támadás Somogyban: 3 pitbull esett neki a 13 éves fiúnak

Kedd reggel brutális kutyatámadás történt a Somogy megyei Ötvöskónyiban. Egy 13 éves fiút támadott meg három pitbull a nyílt utcán, egy óvoda előtt.

A fiú a húgát kísérte óvodába, amikor rájuk rontottak az állatok. A fiú testével védte húgát, aki így el tudott szaladni. A fiút megharapták a kutyák, a kezén, a lábán és a fején, írja az Index.

A kutyák gazdája sietett a gyerekek segítségére, aki ütni kezdte a kutyákat, hogy szálljanak le gyerekről. Végül felkapta a gyermeket, és bemenekült egy udvarra, a kerítés mögé a megvadult kutyák elől.

A Sonline információi szerint a gyerek életveszélyes sérüléseket szenvedett, az RTL Klub Híradója viszont úgy tudja, a fiú nincs életveszélyben. A Kaposi Mór Kórházban ápolják Kaposváron, állapotáról hivatalos információt egyelőre nem közöltek.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kutya

kutyatámadás

gyerek