Brutális támadás Somogyban: 3 pitbull esett neki a 13 éves fiúnak

Index   
  Megosztom
Brutális támadás Somogyban: 3 pitbull esett neki a 13 éves fiúnak

Kedd reggel brutális kutyatámadás történt a Somogy megyei Ötvöskónyiban. Egy 13 éves fiút támadott meg három pitbull a nyílt utcán, egy óvoda előtt.

A fiú a húgát kísérte óvodába, amikor rájuk rontottak az állatok. A fiú testével védte húgát, aki így el tudott szaladni. A fiút megharapták a kutyák, a kezén, a lábán és a fején, írja az Index.

A kutyák gazdája sietett a gyerekek segítségére, aki ütni kezdte a kutyákat, hogy szálljanak le gyerekről. Végül felkapta a gyermeket, és bemenekült egy udvarra, a kerítés mögé a megvadult kutyák elől.

A Sonline információi szerint a gyerek életveszélyes sérüléseket szenvedett, az RTL Klub Híradója viszont úgy tudja, a fiú nincs életveszélyben. A Kaposi Mór Kórházban ápolják Kaposváron, állapotáról hivatalos információt egyelőre nem közöltek.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kutya

kutyatámadás

gyerek