Tudjuk, hogy nehéz megállni, de akkor se puszilgasd a törpesünt!

Index   
  Megosztom
Tudjuk, hogy nehéz megállni, de akkor se puszilgasd a törpesünt!

Az amerikai járványügyi hivatal (CDC) halálosan komoly figyelmeztetést adott ki, amelyben nyomatékosan kérik a törpesünök gazdáit, hogy ne csókolják meg kedvenceiket. Egy jelenleg dúló szalmonellajárvány ugyanis vélhetően ezen intim pillanatokból indult ki - írja az Index.

A törpesünök az elmúlt évek egyik legdivatosabb házi kedvenceivé váltak. Nem véletlen, hiszen annyira aranyosak, hogy a legtöbb gazdi azt sem tudja megállni, hogy megpuszilja a kis cukiságbombát. Itt kezdődik azonban a baj, mert

A jelenségre az amerikai Betegségellenőrző és -megelőző Központ (CDC) figyelmeztetett, emellett azt is megállapították, hogy az Egyesült Államokban tomboló szalmonellajárvány a törpesünök puszilgatásából eredt. A vizsgálatok során kiderült, hogy a betegek között semmiféle kapcsolat nem volt, csupán az, hogy 11 beteg közül 10-en törpesünökkel kerültek közeli kapcsolatba a tünetek megjelenése előtt.

A CDC szerint a szalmonella kórokozóját a törpesünik ürüléke tartalmazza, amit észrevétlenül szétkennek mindenhol, tehát a lakhelyük és a testük minden porcikája fertőző, éppen ezért

A központ szerint kisgyermekeknek és időseknek kifejezetten káros lehet, ha törpesün van a közelükben.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

törpesün

járvány

szalmonella

betegség