Tudjuk, hogy nehéz megállni, de akkor se puszilgasd a törpesünt!

Index   
  Megosztom
Tudjuk, hogy nehéz megállni, de akkor se puszilgasd a törpesünt!

Az amerikai járványügyi hivatal (CDC) halálosan komoly figyelmeztetést adott ki, amelyben nyomatékosan kérik a törpesünök gazdáit, hogy ne csókolják meg kedvenceiket. Egy jelenleg dúló szalmonellajárvány ugyanis vélhetően ezen intim pillanatokból indult ki - írja az Index.

A törpesünök az elmúlt évek egyik legdivatosabb házi kedvenceivé váltak. Nem véletlen, hiszen annyira aranyosak, hogy a legtöbb gazdi azt sem tudja megállni, hogy megpuszilja a kis cukiságbombát. Itt kezdődik azonban a baj, mert

A jelenségre az amerikai Betegségellenőrző és -megelőző Központ (CDC) figyelmeztetett, emellett azt is megállapították, hogy az Egyesült Államokban tomboló szalmonellajárvány a törpesünök puszilgatásából eredt. A vizsgálatok során kiderült, hogy a betegek között semmiféle kapcsolat nem volt, csupán az, hogy 11 beteg közül 10-en törpesünökkel kerültek közeli kapcsolatba a tünetek megjelenése előtt.

A CDC szerint a szalmonella kórokozóját a törpesünik ürüléke tartalmazza, amit észrevétlenül szétkennek mindenhol, tehát a lakhelyük és a testük minden porcikája fertőző, éppen ezért

A központ szerint kisgyermekeknek és időseknek kifejezetten káros lehet, ha törpesün van a közelükben.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

törpesün

járvány

szalmonella

betegség