Nyugdíjasoknak és diákoknak osztogat ingyenpénzt a vidéki önkormányzat

MTI   
  Megosztom
Nyugdíjasoknak és diákoknak osztogat ingyenpénzt a vidéki önkormányzat

Nyugdíjasok és általános iskolásoknak nyújt 10 ezer forintos alanyi jogon járó támogatást a szegedi önkormányzat - tájékoztatott a polgármesteri hivatal.

A lakosságnak semmilyen helyi adót nem kell fizetnie Szegeden, a vállalkozások iparűzési adójából azonban idén is több bevételre lehet számítani a tervezettnél. A pluszbevételek felét fejlesztésekre, másik felét pedig a szociális támogatások bővítésére fordítja az önkormányzat.

Szeged a szolidaritás jegyében minden időskorúnak 10 ezer forint támogatást nyújt készpénzben a nyugdíjasok világnapjáig, október 1-jéig. A tanévkezdésig, szeptemberig pedig minden szegedi család, amelynek gyereke általános iskolába jár, 10 ezer forint támogatást kap, szintén készpénzben. Több gyerek esetén többszörös támogatás jár. A jövőben minden évben a város gazdasági eredményének tükrében határozza meg az önkormányzat az extratámogatás mértékét - áll a közleményben.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szeged

támogatás

iskola

nyugdíjas

önkormányzat

szociális

juttatás