Gyász: elhunyt a volt országos rendőrfőkapitány

MTI   
  Megosztom
Gyász: elhunyt a volt országos rendőrfőkapitány

Életének 68. évében elhunyt Salgó László egykori országos rendőrfőkapitány - közölte a rendőrség a honlapján pénteken.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleménye szerint a nyugállományú rendőr altábornagy méltósággal viselt, hosszan tartó betegség következtében halt meg csütörtökön.

A tábornok 33 éven keresztül szolgált a testületnél. Az Országos Rendőr-főkapitányságot 2002. június 3-a és 2004. szeptember 14-e között vezette. A rendőrség épületeire kitűzték a gyászlobogókat. Egykori munkatársai osztoznak családja gyászában - olvasható a közleményben.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gyász

gyászhír

halál

rendőrség

tragédia

fájdalom