Ettől romantikusabb ma már nem lesz: így kérte meg párja kezét a tűzoltó

HelloVidék   
  Megosztom
Ettől romantikusabb ma már nem lesz: így kérte meg párja kezét a tűzoltó

39-es sorszámmal érkezett be Kara Balázs a célba az idei Turul Lépcsőfutó Bajnokságon, amit a katasztrófavédelem szervezett. Esős nap volt, de ez nem tántorította el a kesztölci önkéntes tűzoltót sem a futástól, sem a lánykéréstől. Balázs nem tétlenkedett sokáig miután beért a célba, bátran szerelme lába elé borult, és feltette a nagy kérdést - írja a kemma.hu.

Ahogy a portál írta, Balázs, a kesztölci önkéntes tűzoltó hatalmas lendülettel és hévvel borult barátnője elé, ahogy felért a lépcső tetejéte. Ezután megkérte szerelme kezét, aki természetesen szerelme igent mondott.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

lánykérés

tűzoltó

verseny

romantika