Ezzel a filmmel nyert díjat egy vidéki tini Cannes-ban

24.hu   
  Megosztom
Ezzel a filmmel nyert díjat egy vidéki tini Cannes-ban

Soha című, mobiltelefonnal forgatott kisfilmjéért kapott díjat Százados Ábel Cannes-ban. A 13 éves pécsi fiú édesanyja, Százados Éva saját Facebook oldalán közölte az örömhírt - írja a 24.hu.

Százados Ábel Cannes-ban, a World Peace and Tolerance Institute Awards díjkiosztó ünnepségen Soha című mobiltelefonnal forgatott kisfilmjéért ma megkapta a Most Promising Young Filmmaker azaz a Legígéretesebb Fiatal Filmes díjat. Az elismerést a nemzetközi zsűri nevében Professor Karl Bardosh adta át az American Pavilion-ban

– írta meg Facebook-oldalán Ábel édesanyja, Százados Éva.

A fiú azt mesélte, hogy az eredeti ötlet az volt, hogy egy szuperhős-rövidfilmet fog felvenni, amiben az öccse szuperlassításban ugrik le egy párkányról. Amikor a felvételt el akarta készíteni, testvére olyan szomorú arccal ücsörgött, hogy módosította a film témáját. Így készítette el végül az öngyilkosságról szóló rövidfilmet.

Az Ábel által készített film itt nézhető meg:

(Kiemelt kép: Százados Éva)

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

film

diák

rövidfilm

cannes

nyertes

pályázat

százados ábel

kisfilm

öngyilkosság

hellovidék