Ezzel a filmmel nyert díjat egy vidéki tini Cannes-ban

24.hu   
  Megosztom
Ezzel a filmmel nyert díjat egy vidéki tini Cannes-ban

Soha című, mobiltelefonnal forgatott kisfilmjéért kapott díjat Százados Ábel Cannes-ban. A 13 éves pécsi fiú édesanyja, Százados Éva saját Facebook oldalán közölte az örömhírt - írja a 24.hu.

Százados Ábel Cannes-ban, a World Peace and Tolerance Institute Awards díjkiosztó ünnepségen Soha című mobiltelefonnal forgatott kisfilmjéért ma megkapta a Most Promising Young Filmmaker azaz a Legígéretesebb Fiatal Filmes díjat. Az elismerést a nemzetközi zsűri nevében Professor Karl Bardosh adta át az American Pavilion-ban

– írta meg Facebook-oldalán Ábel édesanyja, Százados Éva.

A fiú azt mesélte, hogy az eredeti ötlet az volt, hogy egy szuperhős-rövidfilmet fog felvenni, amiben az öccse szuperlassításban ugrik le egy párkányról. Amikor a felvételt el akarta készíteni, testvére olyan szomorú arccal ücsörgött, hogy módosította a film témáját. Így készítette el végül az öngyilkosságról szóló rövidfilmet.

Az Ábel által készített film itt nézhető meg:

(Kiemelt kép: Százados Éva)

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

film

diák

rövidfilm

cannes

nyertes

pályázat

százados ábel

kisfilm

öngyilkosság

hellovidék