Ki nem találod, mit kaptak ballagásra a gyomaendrődi ovisok

HelloVidék   
  Megosztom
Ki nem találod, mit kaptak ballagásra a gyomaendrődi ovisok

A legnagyobb közösségi oldal Háztartásom hulladék nélkül nevű csoportjában került napvilágra a követendő jó gyakorlat: a gyomaendrődi Százszorszép óvodában nem lufieregetéssel, vagy valami tárgyajándékkal búcsúztatják az iskolába készülődő nagycsoportosokat, hanem igazán zöld módon - írja a zipmagazin.hu.

Szeretném megosztani veletek a hétvégén szerzett élményemet, amit a gyomaendrődi Százszorszép oviban láttam. A ballagó ovisok búcsúajándékként egy-egy gesztenye facsemetét kaptak, amelyek az oviban található hatalmas gesztenyefák "utódjai". Az óvó nénik minden évben maguk gondoskodnak a kis palántákról, így a gyerekek lufieregetés helyett egy igazi zöld emléket visznek magukkal.

- írta a néhány napos élményét az egyik csoporttag, Hunya Gréta.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

ballagás

család

gyerek

gesztenye

fa

zöld