Ki nem találod, mit kaptak ballagásra a gyomaendrődi ovisok

HelloVidék   
  Megosztom
Ki nem találod, mit kaptak ballagásra a gyomaendrődi ovisok

A legnagyobb közösségi oldal Háztartásom hulladék nélkül nevű csoportjában került napvilágra a követendő jó gyakorlat: a gyomaendrődi Százszorszép óvodában nem lufieregetéssel, vagy valami tárgyajándékkal búcsúztatják az iskolába készülődő nagycsoportosokat, hanem igazán zöld módon - írja a zipmagazin.hu.

Szeretném megosztani veletek a hétvégén szerzett élményemet, amit a gyomaendrődi Százszorszép oviban láttam. A ballagó ovisok búcsúajándékként egy-egy gesztenye facsemetét kaptak, amelyek az oviban található hatalmas gesztenyefák "utódjai". Az óvó nénik minden évben maguk gondoskodnak a kis palántákról, így a gyerekek lufieregetés helyett egy igazi zöld emléket visznek magukkal.

- írta a néhány napos élményét az egyik csoporttag, Hunya Gréta.

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

ballagás

család

gyerek

gesztenye

fa

zöld