Ki nem találod, mivel foglalkozik most a Viszkis rabló: itt telepedett le Ambrus Attila

HelloVidék   
  Megosztom
Ki nem találod, mivel foglalkozik most a Viszkis rabló: itt telepedett le Ambrus Attila

Duna-parti földet vásárolt a feleségével Ambrus Attila, aki belevágott a bionövény-termesztésbe és a pálinkafőzésbe is, sőt az új birtokán jurta is épül.

„Anna, a pici lányunk négy hónapos, lassan elkezdheti enni a gyümölcsöket, zöldségeket. Szeretném megtermelni neki ezekből a legegészségesebbet” – mondta el a Blikknek az 51 éves Ambrus Attila, aki a gyümölcs egy részéből lekvárt készít, a többiből pedig szeszt főz. Ambrusék vidéki otthonában már készen áll az üst, esténként pedig a pálinkafőzés fortélyait tanulja.

Néha magam is megiszom a pálinkát, de továbbra is a whisky híve vagyok, tanulmányoztam annak a készítését is, ha tehetném, abba is belevágnék, de egyelőre a pálinka a biztosabb

– árulta el a jogsiját visszakapó Ambrus Attila, aki napközben továbbra is készíti fazekastermékeit. A Viszkis azt is hozzátette, hogy a meggytől kezdve a barackig, a szilváig mindenféle gyümölcs megterem a család földjén. Kiemelte, hogy bár rengeteg rossz döntést hozott az életben, most már csak a jóra szeretne koncentrálni. A pálinkafőzés és a gazdálkodás mellett szombattól keddig Esztergomban fogja árulni a portékáit a pünkösdi vásáron.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bulvár

viszkis

ambrus attila