Épül a napelemes bölcsi: nem csak a gyerekek, az egész régió jól járhat

MTI   
  Megosztom
Épül a napelemes bölcsi: nem csak a gyerekek, az egész régió jól járhat

Új bölcsődét épít Szécsény önkormányzata, a város 300 millió forintos vissza nem térítendő támogatást nyert el a fejlesztésre – tudatta az önkormányzat. A 3 csoportos, önálló intézmény 642 négyzetméter alapterületű lesz, az épületen napelemes rendszert építenek ki.

A bölcsőde megvalósulása új munkahelyeket is teremt, ami nagyon fontos a magas munkanélküliséggel sújtott járásban. Hozzájárul a beruházás a munkavállalói mobilitáshoz, segíti a kisgyermekes szülők munkaerőpiacra történő visszatérését, javítja a gyermekjóléti alapellátásokhoz való hozzáférést.

A Nógrád megyei város a Széchényi 2020 Területfejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett "A foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésével" című pályázati kiírás keretében nyerte el a beruházásra az összeget.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bölcsi

bölcsöde

gyerekek

állás

munkahelyteremtés

munka

nógrád

szécsény