Indul a pénzosztás: napokon belül eljön a kánaán a magyar családoknak

MTI   
  Megosztom
Indul a pénzosztás: napokon belül eljön a kánaán a magyar családoknak

Hatalmas érdeklődés mutatkozik a nagycsaládosok körében a július elsejével életbe lépő családtámogatási elemek iránt, a várakozásról Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnöke számolt be a Magyar Hírlapban.

A napilap szerdai számában megjelent cikk szerint a szervezet vezetője közölte: minden, a napokban életbe lépő elem iránt egyaránt óriási az érdeklődés a NOE tizenkétezer családot számláló közösségében.

Az utóbbiról szólva Kardosné Gyurkó Katalin elárulta: a NOE már tavasszal rendezett egy kétnapos hétvégét annak érdekében, hogy a családok lehetőséget kapjanak a két és félmillió forintos támogatás részleteinek megismerésére. A rendezvény, amelyen tizenhárom autómárka családi autóját lehetett kipróbálni, több mint tízezer látogatót fogadott, így az érdeklődésre való tekintettel október folyamán ismét megrendezhetik az eseményt.

Hétfőn a NOE honlapjára fölkerült egy, kifejezetten az autóvásárlással kapcsolatos ügyintézést segítő menüpont. Itt számos segítő kérdés és információ mellett már most, a kedvezmény életbe lépése előtt néhány nappal helyet kapott az a formanyomtatvány is, amelyet a támogatás igénybe vétele során a családoknak be kell nyújtaniuk az államkincstárhoz.

A jelzáloghitel elengedésére vonatkozó támogatások, mint Kardosné Gyurkó Katalin mondta, elsősorban a fiatalabb, de már több gyermeket nevelő családokat érdeklik. A maximum tízmillió forintos babaváró támogatás szintén komoly érdeklődésre tart számot a szervezet körében - olvasható a Magyar Hírlapban.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

család

családvédelmi akcióterv

támogatás

csok

otthonteremtés

autóvásárlási támogatás

babaváró hitel