Emberéletet követelt a tragédia Nagymarosnál: Dunába gurult egy autó

HelloVidék   
  Megosztom
Emberéletet követelt a tragédia Nagymarosnál: Dunába gurult egy autó

Elsüllyedt egy autó a Dunában a Nagymarosnál, a kocsiban feltehetően többen is ültek - tudta meg a Blikk.

A portál információi szerint két ember utazott az autóban. A kompnál álltak sorban, amikor a sofőr a pénztárhoz ment fizetni, a kocsi viszont eddig ismeretlen oknál fogva a Dunába gurult. Az eddigi információk szerint azt lehet tudni, hogy az autó utasa életét vesztette.

Az eset körülményeit a Váci rendőrkapitányság vizsgálja. A Dunába gurult egy személyautó vasárnap este Pest megyében, a nagymarosi komp-kikötőnél. A balesethez a váci hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik drótkötél segítségével húzták partra az elmerült járművet. A helyszínre a mentőket is riasztották

- mondta András Tamás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

autóbaleset

baleset

autó

duna

nagymaros