Rákaptak a családok az autóvásárlási támogatásra: 8000 igénylés érkezett eddig

MTI   
  Megosztom
Rákaptak a családok az autóvásárlási támogatásra: 8000 igénylés érkezett eddig

A nagycsaládosok autóvásárlási támogatására július 1-je óta több mint nyolcezer igény érkezett - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának családpolitikáért felelős helyettes államtitkár.

Beneda Attila az Auchan által a Nagycsaládosok Országos Egyesületével (NOE) együttműködésben megrendezett országos iskolaszergyűjtési akció megnyitóján elmondta, hogy népszerűek a nyáron indult családvédelmi akcióterv otthonteremtést segítő intézkedései, amelyek segítséget nyújtanak a nagycsaládosoknak is. Emlékeztetett, az intézkedések jövőre is folytatódnak, és 2020 januárjától életbe lép a legalább négygyermekes édesanyák személyijövedelemadó-mentessége és a nagyszülői gyed.

Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke elmondta, hogy már második alkalommal indul tanszergyűjtés, amely reményeik szerint nagyobb lesz, mint a tavalyi, amikor 800 önkéntessel 2500 gyermeknek, illetve 1000 családnak tudtak segíteni. Hozzátette, hogy az iskolaszergyűjtési akció keretében az Auchannal közösen augusztus 1. és szeptember 11. között gyűjtenek tanszereket az áruházlánc 24 üzletében. Kérik, hogy aki teheti, egy-egy tanszerrel vegyen többet és azt az áruházakban elhelyezett gyűjtőhelyeken adja le - jelezte a NOE elnöke, aki azt is elmondta, hogy a gyűjtőhelyek listája megtalálható a NOE honlapján.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

autó

nagycsaládosok autóvásárlási támogatása

támogatás

autóvásárlás

család

jármű

kocsi

személygépkocsi