Ezen a vidéki településen ment férjhez titokban a Drága örökösök sztárja

HelloVidék   
  Megosztom
Ezen a vidéki településen ment férjhez titokban a Drága örökösök sztárja

Férjhez ment a Drága örökösökből szereplője, Horváth Sisa Anna. A legnagyobb titokban, egy Balaton-felvidéki kis településen, a kíváncsi tekintetektől távol tartotta esküvőjét a színésznő és párja, akit szintén ismerhetnek a tévénőzők. Sisa Anna és újdonsült férje, Jaskó Bálint együtt játszott az Oltári csajok című sorozatban is - derült ki a Story Magazinból. 

A sztárpárnak fontos a természet közelsége, így nem csoda, hogy szerelmüket is ilyen környezetben akarták megünnepelni.

Azonos volt a az elképzelésünk arról, hogy milyen legyen a nagy nap. Kötetlen, laza, mezítlábas esküvőt szerettünk volna, ahol mindenki otthon érzi magát, és fesztelenül együtt lehetünk. Fontos volt az is, hogy távol legyünk a város zajától, egy olyan nyugodt környezetet szerettünk volna, ahol valóban tudunk találkozni egymással. Szerencsére végül minden úgy sikerült, ahogy azt megálmodtuk. A dekoráció nagy részét Sisa maga készítette a barátainkkal, számos szívünknek kedves tárgyat, családi emléket is magunkkal vittünk. Az előkészületekben segített az összes barátunk, hogy még otthonosabbá varázsolja az amúgy is gyönyörű helyszínt. Természetesen nagyon sok színészbarátunk is velünk volt

– mesélte a bulvármagazinnak az újdonsült férj, Jaskó Bálint.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bulvár

drága örökösök

sztár

házasság

pár

színész

vidék

esküvő