Ezen a vidéki településen ment férjhez titokban a Drága örökösök sztárja

HelloVidék   
  Megosztom
Ezen a vidéki településen ment férjhez titokban a Drága örökösök sztárja

Férjhez ment a Drága örökösökből szereplője, Horváth Sisa Anna. A legnagyobb titokban, egy Balaton-felvidéki kis településen, a kíváncsi tekintetektől távol tartotta esküvőjét a színésznő és párja, akit szintén ismerhetnek a tévénőzők. Sisa Anna és újdonsült férje, Jaskó Bálint együtt játszott az Oltári csajok című sorozatban is - derült ki a Story Magazinból. 

A sztárpárnak fontos a természet közelsége, így nem csoda, hogy szerelmüket is ilyen környezetben akarták megünnepelni.

Azonos volt a az elképzelésünk arról, hogy milyen legyen a nagy nap. Kötetlen, laza, mezítlábas esküvőt szerettünk volna, ahol mindenki otthon érzi magát, és fesztelenül együtt lehetünk. Fontos volt az is, hogy távol legyünk a város zajától, egy olyan nyugodt környezetet szerettünk volna, ahol valóban tudunk találkozni egymással. Szerencsére végül minden úgy sikerült, ahogy azt megálmodtuk. A dekoráció nagy részét Sisa maga készítette a barátainkkal, számos szívünknek kedves tárgyat, családi emléket is magunkkal vittünk. Az előkészületekben segített az összes barátunk, hogy még otthonosabbá varázsolja az amúgy is gyönyörű helyszínt. Természetesen nagyon sok színészbarátunk is velünk volt

– mesélte a bulvármagazinnak az újdonsült férj, Jaskó Bálint.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bulvár

drága örökösök

sztár

házasság

pár

színész

vidék

esküvő