Ezen a vidéki településen ment férjhez titokban a Drága örökösök sztárja

HelloVidék   
  Megosztom
Ezen a vidéki településen ment férjhez titokban a Drága örökösök sztárja

Férjhez ment a Drága örökösökből szereplője, Horváth Sisa Anna. A legnagyobb titokban, egy Balaton-felvidéki kis településen, a kíváncsi tekintetektől távol tartotta esküvőjét a színésznő és párja, akit szintén ismerhetnek a tévénőzők. Sisa Anna és újdonsült férje, Jaskó Bálint együtt játszott az Oltári csajok című sorozatban is - derült ki a Story Magazinból. 

A sztárpárnak fontos a természet közelsége, így nem csoda, hogy szerelmüket is ilyen környezetben akarták megünnepelni.

Azonos volt a az elképzelésünk arról, hogy milyen legyen a nagy nap. Kötetlen, laza, mezítlábas esküvőt szerettünk volna, ahol mindenki otthon érzi magát, és fesztelenül együtt lehetünk. Fontos volt az is, hogy távol legyünk a város zajától, egy olyan nyugodt környezetet szerettünk volna, ahol valóban tudunk találkozni egymással. Szerencsére végül minden úgy sikerült, ahogy azt megálmodtuk. A dekoráció nagy részét Sisa maga készítette a barátainkkal, számos szívünknek kedves tárgyat, családi emléket is magunkkal vittünk. Az előkészületekben segített az összes barátunk, hogy még otthonosabbá varázsolja az amúgy is gyönyörű helyszínt. Természetesen nagyon sok színészbarátunk is velünk volt

– mesélte a bulvármagazinnak az újdonsült férj, Jaskó Bálint.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bulvár

drága örökösök

sztár

házasság

pár

színész

vidék

esküvő