Dráma a csányi óvodában: 1 gyerek meghalt, 2 megsérült

24.hu   
  Megosztom
Dráma a csányi óvodában: 1 gyerek meghalt, 2 megsérült

Meghalt egy hatéves kislány, miután a csányi óvoda udvarán kidőlt egy mászóka csütörtökön dél körül. A kislány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét - írja a 24.hu.

Mint írják, a balesetben két másik gyermek is megsérült, őket a mentők ellátják. Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a portál megkeresésére elmondta, hogy a többi gyereket elvitték az óvodából a tragédia után, és jelenleg is tart a helyszínelés. A tanúk kihallgatása folyik jelenleg. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gyász

gyászhír

óvoda

gyerekek