Így védekezz az utcán és az interneten: önvédelmi program indul családoknak

MTI   
  Megosztom
Így védekezz az utcán és az interneten: önvédelmi program indul családoknak

Komplex önvédelmi program indul családoknak a rendőrség támogatásával - mondta Pöltl Ákos, a program kialakítója és vezetője az M1 aktuális csatornán.

Részben fizikai, részben az internethasználatban, a közösségi médiában hasznosuló program indul családok, felnőttek és gyerek számára, mondta el a szakember. A fizikai önvédelmi képzés tudatosabbá teszi a kamaszokat és csökkenti a stresszt, a félelmet. A gyerekek számára is élvezhető e-tananyag pedig a közösségi média veszélyeire hívja fel a figyelmet.

A 13-15 évesek 80 százaléka használ okostelefont, a közösségi médiában elszenvedett támadásokat azonban gyakran fel sem ismerik, vagy ha mégis, elhallgatják szüleik elől. A családi önvédelmi programot segíti a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztálya, a program az általános iskolákban is elérhető lesz, mondta Pöltl Ákos.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

család

önvédelem

internet

internethasználat

okostelefon

gyerekek