Halálos baleset: megvadult, 700 kilós bika esett neki a fejőnőként dolgozó nőnek

HelloVidék   
  Megosztom
Halálos baleset: megvadult, 700 kilós bika esett neki a fejőnőként dolgozó nőnek

Megvadult bika esett neki a fejőnőként dolgozó Icukának Tolnanémetiben. Kiderült, a tulajdonos több hibát is vétett, a férfi most bíróság elé áll - számolt be róla a Bors.

Ahogy a portál írta, a tolnanémeti tehenészetben fejőnőként dolgozó Icuka éppen a teheneket hajtotta volna ki a karámból, amikor az egyik, roppant erejű tenyészbika megvadult, és egyenesen a sikoltozó asszonynak rontott: felöklelte a nőt, majd a fejével dobálni kezdte, földobta, végül pedig többször is a betonnak, a vasrácsnak és az elválasztó vasrudaknak ütötte.

A nővel az unokatestvére is dolgozott aznap, aki megpróbálta megmenteni rokona életét, és egy terelőbottal igyekezett megfékezni a 7 mázsás bikát. Sajnos nem járt sikerrel: az asszony életét már nem tudták megmenteni, még úgy sem, hogy a mentők azonnal a helyszínre érkeztek, az asszonyt ugyanis valósággal szétzúzta a felbőszült állat.

Édesanyámnak esélye sem volt egy ilyen hatalmas bikával szemben, megpróbált ugyan küzdeni, de csak remélni tudom, hogy keveset szenvedett.

- nyilatkozott korábban az elhunyt nő lánya a portálnak.

Jelenleg három per van folyamatban, egy büntető-, egy munkaügyi és egy kártérítési, de nem is sejtem, mikor lesz vége

- tette hozzá.

Az állat tulajdonosa első fokon 1 év és 8 hónap felfüggesztett fogházat kapott, azonban ez ellen felmentésért fellebbezett, másodfokú tárgyalása csütörtökön lesz.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bika

baleset

farm

halálos baleset

tolna megye

tolnanémeti

fejő

fejőnő

tehenek