Halálos baleset: megvadult, 700 kilós bika esett neki a fejőnőként dolgozó nőnek

HelloVidék   
  Megosztom
Halálos baleset: megvadult, 700 kilós bika esett neki a fejőnőként dolgozó nőnek

Megvadult bika esett neki a fejőnőként dolgozó Icukának Tolnanémetiben. Kiderült, a tulajdonos több hibát is vétett, a férfi most bíróság elé áll - számolt be róla a Bors.

Ahogy a portál írta, a tolnanémeti tehenészetben fejőnőként dolgozó Icuka éppen a teheneket hajtotta volna ki a karámból, amikor az egyik, roppant erejű tenyészbika megvadult, és egyenesen a sikoltozó asszonynak rontott: felöklelte a nőt, majd a fejével dobálni kezdte, földobta, végül pedig többször is a betonnak, a vasrácsnak és az elválasztó vasrudaknak ütötte.

A nővel az unokatestvére is dolgozott aznap, aki megpróbálta megmenteni rokona életét, és egy terelőbottal igyekezett megfékezni a 7 mázsás bikát. Sajnos nem járt sikerrel: az asszony életét már nem tudták megmenteni, még úgy sem, hogy a mentők azonnal a helyszínre érkeztek, az asszonyt ugyanis valósággal szétzúzta a felbőszült állat.

Édesanyámnak esélye sem volt egy ilyen hatalmas bikával szemben, megpróbált ugyan küzdeni, de csak remélni tudom, hogy keveset szenvedett.

- nyilatkozott korábban az elhunyt nő lánya a portálnak.

Jelenleg három per van folyamatban, egy büntető-, egy munkaügyi és egy kártérítési, de nem is sejtem, mikor lesz vége

- tette hozzá.

Az állat tulajdonosa első fokon 1 év és 8 hónap felfüggesztett fogházat kapott, azonban ez ellen felmentésért fellebbezett, másodfokú tárgyalása csütörtökön lesz.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bika

baleset

farm

halálos baleset

tolna megye

tolnanémeti

fejő

fejőnő

tehenek