Halálos baleset: megvadult, 700 kilós bika esett neki a fejőnőként dolgozó nőnek

HelloVidék   
  Megosztom
Halálos baleset: megvadult, 700 kilós bika esett neki a fejőnőként dolgozó nőnek

Megvadult bika esett neki a fejőnőként dolgozó Icukának Tolnanémetiben. Kiderült, a tulajdonos több hibát is vétett, a férfi most bíróság elé áll - számolt be róla a Bors.

Ahogy a portál írta, a tolnanémeti tehenészetben fejőnőként dolgozó Icuka éppen a teheneket hajtotta volna ki a karámból, amikor az egyik, roppant erejű tenyészbika megvadult, és egyenesen a sikoltozó asszonynak rontott: felöklelte a nőt, majd a fejével dobálni kezdte, földobta, végül pedig többször is a betonnak, a vasrácsnak és az elválasztó vasrudaknak ütötte.

A nővel az unokatestvére is dolgozott aznap, aki megpróbálta megmenteni rokona életét, és egy terelőbottal igyekezett megfékezni a 7 mázsás bikát. Sajnos nem járt sikerrel: az asszony életét már nem tudták megmenteni, még úgy sem, hogy a mentők azonnal a helyszínre érkeztek, az asszonyt ugyanis valósággal szétzúzta a felbőszült állat.

Édesanyámnak esélye sem volt egy ilyen hatalmas bikával szemben, megpróbált ugyan küzdeni, de csak remélni tudom, hogy keveset szenvedett.

- nyilatkozott korábban az elhunyt nő lánya a portálnak.

Jelenleg három per van folyamatban, egy büntető-, egy munkaügyi és egy kártérítési, de nem is sejtem, mikor lesz vége

- tette hozzá.

Az állat tulajdonosa első fokon 1 év és 8 hónap felfüggesztett fogházat kapott, azonban ez ellen felmentésért fellebbezett, másodfokú tárgyalása csütörtökön lesz.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bika

baleset

farm

halálos baleset

tolna megye

tolnanémeti

fejő

fejőnő

tehenek