Halálos baleset: megvadult, 700 kilós bika esett neki a fejőnőként dolgozó nőnek

HelloVidék   
  Megosztom
Halálos baleset: megvadult, 700 kilós bika esett neki a fejőnőként dolgozó nőnek

Megvadult bika esett neki a fejőnőként dolgozó Icukának Tolnanémetiben. Kiderült, a tulajdonos több hibát is vétett, a férfi most bíróság elé áll - számolt be róla a Bors.

Ahogy a portál írta, a tolnanémeti tehenészetben fejőnőként dolgozó Icuka éppen a teheneket hajtotta volna ki a karámból, amikor az egyik, roppant erejű tenyészbika megvadult, és egyenesen a sikoltozó asszonynak rontott: felöklelte a nőt, majd a fejével dobálni kezdte, földobta, végül pedig többször is a betonnak, a vasrácsnak és az elválasztó vasrudaknak ütötte.

A nővel az unokatestvére is dolgozott aznap, aki megpróbálta megmenteni rokona életét, és egy terelőbottal igyekezett megfékezni a 7 mázsás bikát. Sajnos nem járt sikerrel: az asszony életét már nem tudták megmenteni, még úgy sem, hogy a mentők azonnal a helyszínre érkeztek, az asszonyt ugyanis valósággal szétzúzta a felbőszült állat.

Édesanyámnak esélye sem volt egy ilyen hatalmas bikával szemben, megpróbált ugyan küzdeni, de csak remélni tudom, hogy keveset szenvedett.

- nyilatkozott korábban az elhunyt nő lánya a portálnak.

Jelenleg három per van folyamatban, egy büntető-, egy munkaügyi és egy kártérítési, de nem is sejtem, mikor lesz vége

- tette hozzá.

Az állat tulajdonosa első fokon 1 év és 8 hónap felfüggesztett fogházat kapott, azonban ez ellen felmentésért fellebbezett, másodfokú tárgyalása csütörtökön lesz.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bika

baleset

farm

halálos baleset

tolna megye

tolnanémeti

fejő

fejőnő

tehenek