Itt a bejelentés: meghosszabbodik a kijárási korlátozás, búcsút inthetünk a szilveszteri bulinak is

Pénzcentrum   
  Megosztom
Itt a bejelentés: meghosszabbodik a kijárási korlátozás, búcsút inthetünk a szilveszteri bulinak is

Ahogy azt korábban ígértek, december 7-én az Operatív törzs döntést hozott a december 11-én lejáró korlátozásokat illetően - írta meg a Pénzcentrum.

Ahogy a portál írja, ennek eredményeképpen Orbán Viktor az Operatív törzs december 7-i ülését követően bejelentette, hogy meghosszabbítják a kijárási tilalmat. A pontos rendelkezések a következők:

A jelenlegi kijárási tilalom január 11-ig érvényben marad, hogy Szenteste tehetünk-e kivételt, azt majd december 21-én döntik el.

Szigor kell, mert karácsony jövőre is lesz

- mondta el ezzel kapcsolatban Orbán Viktor.

Az viszont biztos, hogy a kijárási tilalom december 31-én is élni fog, nem lesznek tehát utcabálok, szilveszteri bulik.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szilveszter

orbán viktor

bejelentés

koronavírus

koronavírus-járvány