Itt a bejelentés: meghosszabbodik a kijárási korlátozás, búcsút inthetünk a szilveszteri bulinak is

Pénzcentrum   
  Megosztom
Itt a bejelentés: meghosszabbodik a kijárási korlátozás, búcsút inthetünk a szilveszteri bulinak is

Ahogy azt korábban ígértek, december 7-én az Operatív törzs döntést hozott a december 11-én lejáró korlátozásokat illetően - írta meg a Pénzcentrum.

Ahogy a portál írja, ennek eredményeképpen Orbán Viktor az Operatív törzs december 7-i ülését követően bejelentette, hogy meghosszabbítják a kijárási tilalmat. A pontos rendelkezések a következők:

A jelenlegi kijárási tilalom január 11-ig érvényben marad, hogy Szenteste tehetünk-e kivételt, azt majd december 21-én döntik el.

Szigor kell, mert karácsony jövőre is lesz

- mondta el ezzel kapcsolatban Orbán Viktor.

Az viszont biztos, hogy a kijárási tilalom december 31-én is élni fog, nem lesznek tehát utcabálok, szilveszteri bulik.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szilveszter

orbán viktor

bejelentés

koronavírus

koronavírus-járvány