Szörnyű tragédia: leugrott egy ember a veszprémi Viaduktról

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia: leugrott egy ember a veszprémi Viaduktról

A veol.hu olvasója tájékoztatta a lapot, hogy szerda délután leugrott egy ember a veszprémi Viaduktról.

Ahogy a portál írja, értesülésüket megerősítette Csizmadiáné Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens is. Mint írják, információk szerint egy 44 éves budapesti nő ugrott le a völgyhídról. Mikor a helyszínen jártak, még tartott a rendőrségi helyszínelés.

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tragédia

rendőrség

veszprém

viadukt