Tiszta Hollywood: döbbenetes képsorokon az akciójelenetet idéző tömegverekedés

HelloVidék   
  Megosztom
Tiszta Hollywood: döbbenetes képsorokon az akciójelenetet idéző tömegverekedés

Az RTL Híradó egyik nézője készített felvételt arról, ahogy két társaság egymásnak esett a nyílt utcán Hajdúnánáson. Az egyik verekedő autóval próbált elhajtani a helyszínről, de többen útját állták. Ekkor a sofőr nagy gázt adott, amitől több ember a földre esett. Amikor visszatért, ököllel verték, rúgták az autóját. Ekkor is továbbhajtott, és ismét elsodort több embert. A rendőrség eljárást indított.

Tömegverekedést vett fel az RTL Híradó nézője Hajdúnánáson, a döbbenetes képsorokon jól látszik, ahogy elszabadulnak az indulatok: egymást ráncigálják, lökdösik, ököllel verik férfiak és nők. A felvétel augusztus 20-án készült a városközpontban, összebalhéztak egymással a hajdúnánásiak és a tiszavasváriak a riport szerint.

Az egyik verekedő idővel beült egy autóba, megpróbált elhajtani a helyszínről, de ezt többen nem veszik jó néven, és igyekeznek megakadályozni benne a férfit. Végül hiába állták útját, elautózott, de nem sokkal később visszatért a kocsival, majd amikor megtámadták, megint elhajtott, ismét elsodorva többeket. A rendőrség eljárást indított az ügyben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tömegverekedés

hajdúnánás

tiszavasvári

rendőrség

videó

akciójelenet

rendőrségi eljárás