Tiszta Hollywood: döbbenetes képsorokon az akciójelenetet idéző tömegverekedés

HelloVidék   
  Megosztom
Tiszta Hollywood: döbbenetes képsorokon az akciójelenetet idéző tömegverekedés

Az RTL Híradó egyik nézője készített felvételt arról, ahogy két társaság egymásnak esett a nyílt utcán Hajdúnánáson. Az egyik verekedő autóval próbált elhajtani a helyszínről, de többen útját állták. Ekkor a sofőr nagy gázt adott, amitől több ember a földre esett. Amikor visszatért, ököllel verték, rúgták az autóját. Ekkor is továbbhajtott, és ismét elsodort több embert. A rendőrség eljárást indított.

Tömegverekedést vett fel az RTL Híradó nézője Hajdúnánáson, a döbbenetes képsorokon jól látszik, ahogy elszabadulnak az indulatok: egymást ráncigálják, lökdösik, ököllel verik férfiak és nők. A felvétel augusztus 20-án készült a városközpontban, összebalhéztak egymással a hajdúnánásiak és a tiszavasváriak a riport szerint.

Az egyik verekedő idővel beült egy autóba, megpróbált elhajtani a helyszínről, de ezt többen nem veszik jó néven, és igyekeznek megakadályozni benne a férfit. Végül hiába állták útját, elautózott, de nem sokkal később visszatért a kocsival, majd amikor megtámadták, megint elhajtott, ismét elsodorva többeket. A rendőrség eljárást indított az ügyben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tömegverekedés

hajdúnánás

tiszavasvári

rendőrség

videó

akciójelenet

rendőrségi eljárás