Szörnyű ténnyel szembesült a kórházban a nő: iszonyú hibát vétett az intézmény

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű ténnyel szembesült a kórházban a nő: iszonyú hibát vétett az intézmény

Összecseréltek két idős beteget a szolnoki kórházban. Egyikük november 26-án meghalt, ám erről a másik beteg hozzátartozóit értesítették. Az elhunyt nő lánya kedden véletlenül tudta meg, mi történt, amikor meg akarta látogatni az édesanyját, akiről azt közölték vele korábban, hogy javul az állapota. A kórház főorvosa szerdán elmondta neki, hogy édesanyját időközben már el is hamvasztották. A rendőrség vizsgálja az ügyet.

Kissné Csomor Mária 88 éves édesanyját november 19-én szállították a kórház Covid-osztályára koronavírus-fertőzéssel. A beteg nő lánya elárulta, néhány nappal később jó hírekkel hívták a kórházból, és az édesanyja elkerült a krónikus belgyógyászatra, öt nap után nem volt láza és koronavírusos sem volt, számolt be a hírről az RTL Híradó.

A nő meg akarta látogatni a kórházban édesanyját, amire kedden lehetőséget is kapott, ám a kórházi ágyon egy másik beteget talált az édesanyja személyes adataival.

Azonnal értesítette a nővért, hogy nem az ő édesanyja fekszik ott. Először nem akartak hinni neki, ezért a telefonjában keresett fényképet, majd megmutatta az édesanyja fotóját. Ezt követően a főorvosnak is jelezte, hogy összecserélhették a betegeket, és mivel nem tudta, hol van az édesanyja, hívta a rendőrséget.

Szerdán újra elment a kórházba, ahol mondta a főorvosnak, hogy szeretne elmenni a Covid-osztályra, és azonosítani az édesanyját, mert lehet, hogy még él. A főorvos akkor közölte vele, hogy november 26-án meghalt az édesanyja, sőt el is hamvasztották. Az igazgató elismerte a betegcserét és azt, hogy hibát követtek el. A rendőrség vizsgálja az ügyet.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szolnok

kórház

tévedés

betegek

koronavírus

rendőrség