Szörnyű, ami vele történt: 36 rohamot kapott, az utótűzijáték okozta az eb halálát

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű, ami vele történt: 36 rohamot kapott, az utótűzijáték okozta az eb halálát

Életét vesztette Duffy, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Állatbarát Alapítvány egykori kutyája, aki azóta szerető gazdiknál nevelkedett. A korábban hányatott sorsú állat szilveszter után két nappal belehalt a több mint 30 epilepsziás rohamba, amelyet az utótűzijáték okozott neki, osztotta meg az alapítvány Facebook-oldalán a tragikus hírt.

Gazdái egész éjszak játszottak, foglalkoztak vele szilveszter éjjel, mivel a kutya hányatott sorsa miatt különösen érzékeny volt, epilepsziás rohamokra hajlamos.

De két nappal szilveszter után újra hatalmas durrogások rázták fel a környéket, melyek olyannyira felzaklatták az állatot, hogy intenzív rohamot kapott, majd ezt további 35 roham követte. Gazdái azonnal állatkórházba rohantak vele, de az állatorvosok már nem tudtak rajta segíteni. A szakemberek tanácsára meghozták a legnehezebb döntést – a csupán négyéves Duffy örökre elaludt.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kutya

szilveszter

tűzijáték

szörnyűség

elaltatás