Szörnyű, ami vele történt: 36 rohamot kapott, az utótűzijáték okozta az eb halálát

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű, ami vele történt: 36 rohamot kapott, az utótűzijáték okozta az eb halálát

Életét vesztette Duffy, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Állatbarát Alapítvány egykori kutyája, aki azóta szerető gazdiknál nevelkedett. A korábban hányatott sorsú állat szilveszter után két nappal belehalt a több mint 30 epilepsziás rohamba, amelyet az utótűzijáték okozott neki, osztotta meg az alapítvány Facebook-oldalán a tragikus hírt.

Gazdái egész éjszak játszottak, foglalkoztak vele szilveszter éjjel, mivel a kutya hányatott sorsa miatt különösen érzékeny volt, epilepsziás rohamokra hajlamos.

De két nappal szilveszter után újra hatalmas durrogások rázták fel a környéket, melyek olyannyira felzaklatták az állatot, hogy intenzív rohamot kapott, majd ezt további 35 roham követte. Gazdái azonnal állatkórházba rohantak vele, de az állatorvosok már nem tudtak rajta segíteni. A szakemberek tanácsára meghozták a legnehezebb döntést – a csupán négyéves Duffy örökre elaludt.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kutya

szilveszter

tűzijáték

szörnyűség

elaltatás