Bűntény gyanúja áll fenn: eltűnt a vidéki nő, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

HelloVidék   
  Megosztom
Bűntény gyanúja áll fenn: eltűnt a vidéki nő, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

A kazincbarcikai rendőrök a lakosság segítségét kérik egy eltűnt sajószentpéteri nő megtalálásához. Lakatos Veronika 2021 októberében Németországba ment dolgozni, egy ideig tartotta hozzátartozóival a kapcsolatot, majd a kommunikáció megszakadt. A nő tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések megkezdődtek, melyek ezidáig nem vezettek eredményre.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 05040/157-4 /2022. körözési számon körözési eljárást folytat egy 23 éves nő eltűnése kapcsán, írja a police.hu.

Lakatos Veronika
Lakatos Veronika

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható nő tartózkodási helyével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es - díjmentes - központi segélyhívó száma.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

eltűnt

eltűnt nő

rendőrség

nyomoz

kazincbarcika