Vádat emeltek a volt sportoló ellen: szexuális erőszakot követett el

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Vádat emeltek a volt sportoló ellen: szexuális erőszakot követett el

Vádat emelt egy 28 éves egykori sportoló ellen szexuális erőszak miatt a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) szerdán az MTI-vel.

A vádirat szerint 2021 áprilisában a kisportolt testalkatú, küzdősportokban magas fokon jártas férfi egy házibuli után közös ismerősük lakásán ittasan erőszakoskodni kezdett egy 41 éves nővel, és őt minden előzmény nélkül, az akarata ellenére szexuális cselekmény eltűrésére kényszerítette.

A sértett végig kérte, hogy a nála jóval erősebb fizikumú férfi hagyjon fel az erőszakkal, és fizikailag is ellenállt, de az elkövető ennek ellenére tovább közösült vele. A sértett végig fájdalomról panaszkodott.

Egy másik eljárás adatai szerint a férfi 2019 decemberében nem fizette ki a viteldíjat, majd ittasan szóváltásba keveredett egy taxissal, megragadta a sértett ruházatát, kétszer megrúgta és egy erős mozdulattal lefejelte őt, s így nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott.

A két ügyet egyesítették, és a taxis sérelmére elkövetett cselekmény miatt is vádat emeltek.

A férfi korábban is volt már büntetve, részben erőszakos cselekmények miatt - tudatta a KNYF.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bűncselekmény

vád

ügyészség

központi nyomozó főügyészség