Szörnyű tragédia történt ma hajnalban: vizsgálják az eset körülményeit

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt ma hajnalban: vizsgálják az eset körülményeit

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2022. február 26-án 4 óra 5 perc körül Pirtó településen közlekedett egy kisteherautó. A sofőr az Új utcában egy - az út mellett elhagyott - kerékpárra lett figyelmes, és későn észlelte az úton fekvő 45 éves férfit, aki a gépkocsija alá szorult. Az elgázolt férfi a helyszínen szörnyethalt. A baleset körülményeit büntetőeljárás keretében a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A jelenleg rendelkezésre álló adataink alapján 2022. február 26-án 4 óra 5 perc körül Pirtó településen közlekedett egy kisteherautó. A sofőr az Új utcában egy - az út mellett elhagyott - kerékpárra lett figyelmes, és későn észlelte az úton fekvő 45 éves férfit, aki a gépkocsija alá szorult, írja a police.hu.

Az egyenruhások nem tévedtek, pár házzal távolabb megtalálták az elhagyott elemekhez tartozó járművet. A házban felkeltették az ottlakó ittas férfit, aki elmondta, hogy hazafele ment, amikor valami csattanást hallott, de nem foglalkozott vele, és beállt az udvarába, majd lefeküdt aludni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gázolás

haláleset

baleset

büntetőeljárás

kiskunhalasi rendőrség

vizsgálat