Szörnyű tragédia történt ma hajnalban: vizsgálják az eset körülményeit

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt ma hajnalban: vizsgálják az eset körülményeit

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2022. február 26-án 4 óra 5 perc körül Pirtó településen közlekedett egy kisteherautó. A sofőr az Új utcában egy - az út mellett elhagyott - kerékpárra lett figyelmes, és későn észlelte az úton fekvő 45 éves férfit, aki a gépkocsija alá szorult. Az elgázolt férfi a helyszínen szörnyethalt. A baleset körülményeit büntetőeljárás keretében a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A jelenleg rendelkezésre álló adataink alapján 2022. február 26-án 4 óra 5 perc körül Pirtó településen közlekedett egy kisteherautó. A sofőr az Új utcában egy - az út mellett elhagyott - kerékpárra lett figyelmes, és későn észlelte az úton fekvő 45 éves férfit, aki a gépkocsija alá szorult, írja a police.hu.

Az egyenruhások nem tévedtek, pár házzal távolabb megtalálták az elhagyott elemekhez tartozó járművet. A házban felkeltették az ottlakó ittas férfit, aki elmondta, hogy hazafele ment, amikor valami csattanást hallott, de nem foglalkozott vele, és beállt az udvarába, majd lefeküdt aludni.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gázolás

haláleset

baleset

büntetőeljárás

kiskunhalasi rendőrség

vizsgálat