Szörnyű tragédiák történtek az esti órákban: két ember vesztette életét

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédiák történtek az esti órákban: két ember vesztette életét

2022. május 7-én este 22:43 perckor Csepelen ütközött egy mentőautó és egy személygépkocsi. Az autó sofőrje a helyszínen életét vesztette. A Bács-Kiskun megyei Harkakötönynél, szintén az esti órákban, egy helyi férfi a személyautójával egy név és szám nélküli földúton közlekedett, és egy út mellett parkoló autóba hajtott, majd felborult a gépkocsija. A férfi a helyszínen életét vesztette.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. május 7-én 22:43 perckor Budapesten a XXI. kerületi Széchenyi utca és Kassai utca kereszteződésében ütközött össze a megkülönböztető fény-és hangjelzést használó mentő és egy autó, írja a police.hu.

A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

2022. május 7-én este a Bács-Kiskun megyei Harkakötönynél is történt egy közúti baleset. Felborult, és összetört egy személygépkocsi.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

közúti baleset

haláleset

karambol

tragédia