Szörnyű tragédiák történtek az esti órákban: két ember vesztette életét

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédiák történtek az esti órákban: két ember vesztette életét

2022. május 7-én este 22:43 perckor Csepelen ütközött egy mentőautó és egy személygépkocsi. Az autó sofőrje a helyszínen életét vesztette. A Bács-Kiskun megyei Harkakötönynél, szintén az esti órákban, egy helyi férfi a személyautójával egy név és szám nélküli földúton közlekedett, és egy út mellett parkoló autóba hajtott, majd felborult a gépkocsija. A férfi a helyszínen életét vesztette.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. május 7-én 22:43 perckor Budapesten a XXI. kerületi Széchenyi utca és Kassai utca kereszteződésében ütközött össze a megkülönböztető fény-és hangjelzést használó mentő és egy autó, írja a police.hu.

A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

2022. május 7-én este a Bács-Kiskun megyei Harkakötönynél is történt egy közúti baleset. Felborult, és összetört egy személygépkocsi.

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

közúti baleset

haláleset

karambol

tragédia