Szörnyű tragédia történt: halálos áldozatot követelt a Duna a vasárnapi kánikulában

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt: halálos áldozatot követelt a Duna a vasárnapi kánikulában

Egy 20 éves fiú fulladt a Dunába a szigetcsépi strandnál vasárnap – közölték a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat Facebook-oldalán. A vízben elmerült fiatal testét szonárral találták meg.

A helyszínre elsőként kiérkező önkéntes tűzoltók pontos helyszín-megjelölésének köszönhetően a testet hamar megtalálták, a búvárok a felszínre hozták, de sajnos az életét már nem lehetett megmenteni.

A helyszínen a keresést szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók koordinálták és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálata is vonult a helyszínre.

Tragédiával zárult a Szigetcsépi- szabadstandon elmerült fiatal története. A helyszínen a keresést szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók koordinàlták és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálata is vonult a helyszínre. Köszönettel tartozunk annak a magánszemélynek is, aki saját eszközeivel bekapcsolódott a szonáros kutatásba. Őszinte részvétünk.

- írta Facebook oldalán a Pest Megyei Kutató - Mentőszolgálat.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fulladás

duna

haláleset

tragédia

szigetcsép

önkéntes tűzoltók