Szörnyű tragédia történt: halálos áldozatot követelt a Duna a vasárnapi kánikulában

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt: halálos áldozatot követelt a Duna a vasárnapi kánikulában

Egy 20 éves fiú fulladt a Dunába a szigetcsépi strandnál vasárnap – közölték a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat Facebook-oldalán. A vízben elmerült fiatal testét szonárral találták meg.

A helyszínre elsőként kiérkező önkéntes tűzoltók pontos helyszín-megjelölésének köszönhetően a testet hamar megtalálták, a búvárok a felszínre hozták, de sajnos az életét már nem lehetett megmenteni.

A helyszínen a keresést szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók koordinálták és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálata is vonult a helyszínre.

Tragédiával zárult a Szigetcsépi- szabadstandon elmerült fiatal története. A helyszínen a keresést szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók koordinàlták és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálata is vonult a helyszínre. Köszönettel tartozunk annak a magánszemélynek is, aki saját eszközeivel bekapcsolódott a szonáros kutatásba. Őszinte részvétünk.

- írta Facebook oldalán a Pest Megyei Kutató - Mentőszolgálat.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fulladás

duna

haláleset

tragédia

szigetcsép

önkéntes tűzoltók