Szörnyű tragédia történt: halálos áldozatot követelt a Duna a vasárnapi kánikulában

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt: halálos áldozatot követelt a Duna a vasárnapi kánikulában

Egy 20 éves fiú fulladt a Dunába a szigetcsépi strandnál vasárnap – közölték a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat Facebook-oldalán. A vízben elmerült fiatal testét szonárral találták meg.

A helyszínre elsőként kiérkező önkéntes tűzoltók pontos helyszín-megjelölésének köszönhetően a testet hamar megtalálták, a búvárok a felszínre hozták, de sajnos az életét már nem lehetett megmenteni.

A helyszínen a keresést szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók koordinálták és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálata is vonult a helyszínre.

Tragédiával zárult a Szigetcsépi- szabadstandon elmerült fiatal története. A helyszínen a keresést szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók koordinàlták és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálata is vonult a helyszínre. Köszönettel tartozunk annak a magánszemélynek is, aki saját eszközeivel bekapcsolódott a szonáros kutatásba. Őszinte részvétünk.

- írta Facebook oldalán a Pest Megyei Kutató - Mentőszolgálat.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fulladás

duna

haláleset

tragédia

szigetcsép

önkéntes tűzoltók