Indul a 2022/23-as tanév: most rajtad is múlik, milyen lesz az iskolakezdés - Töltsd ki a kutatást!

HelloVidék   
  Megosztom
Indul a 2022/23-as tanév: most rajtad is múlik, milyen lesz az iskolakezdés - Töltsd ki a kutatást!

Pár héten belül elstartol a 2022/23-as tanév, a szülők pedig már javában szerzik be a tanévkezdéshez való felszereléseket. Rengeteg kérdés övezi az idei iskolakezdést, nem csoda, ha sok szülő aggodalommal tekint a naptárra. A Pénzcentrum kutatást készít, hogy kiderítsük, hogyan készülnek a magyarok az idei tanévkezdésre.

A nyári szünet lassan a végéhez ér, sokan már most készülnek az iskolakezdésre. Az elmúlt időszakban a pedagógushiány határozta meg az oktatásról szóló híreket, ami szintén aggodalommal töltheti el a szülőket. A Pénzcentrum kutatása alkalmat ad arra, hogy kiderüljön, hogyan készülnek a magyarok az iskolakezdésre, mennyit költenek rá, mit gondolnak az iskolai digitalizációról, mi a véleményük az oktatás és az iskolai étkeztetés minőségéről, hogy állnak a 9 órai iskolakezdés kérdéséhez. Segítsd a munkánkat, töltsd ki te is az alábbi kérdőívet. Köszönjük!

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

iskolakezdés

iskola

tanév

tanév rendje

tanévkezdés

suli

oktatás