Indul a 2022/23-as tanév: most rajtad is múlik, milyen lesz az iskolakezdés - Töltsd ki a kutatást!

HelloVidék   
  Megosztom
Indul a 2022/23-as tanév: most rajtad is múlik, milyen lesz az iskolakezdés - Töltsd ki a kutatást!

Pár héten belül elstartol a 2022/23-as tanév, a szülők pedig már javában szerzik be a tanévkezdéshez való felszereléseket. Rengeteg kérdés övezi az idei iskolakezdést, nem csoda, ha sok szülő aggodalommal tekint a naptárra. A Pénzcentrum kutatást készít, hogy kiderítsük, hogyan készülnek a magyarok az idei tanévkezdésre.

A nyári szünet lassan a végéhez ér, sokan már most készülnek az iskolakezdésre. Az elmúlt időszakban a pedagógushiány határozta meg az oktatásról szóló híreket, ami szintén aggodalommal töltheti el a szülőket. A Pénzcentrum kutatása alkalmat ad arra, hogy kiderüljön, hogyan készülnek a magyarok az iskolakezdésre, mennyit költenek rá, mit gondolnak az iskolai digitalizációról, mi a véleményük az oktatás és az iskolai étkeztetés minőségéről, hogy állnak a 9 órai iskolakezdés kérdéséhez. Segítsd a munkánkat, töltsd ki te is az alábbi kérdőívet. Köszönjük!

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

iskolakezdés

iskola

tanév

tanév rendje

tanévkezdés

suli

oktatás