Indul a 2022/23-as tanév: most rajtad is múlik, milyen lesz az iskolakezdés - Töltsd ki a kutatást!

HelloVidék   
  Megosztom
Indul a 2022/23-as tanév: most rajtad is múlik, milyen lesz az iskolakezdés - Töltsd ki a kutatást!

Pár héten belül elstartol a 2022/23-as tanév, a szülők pedig már javában szerzik be a tanévkezdéshez való felszereléseket. Rengeteg kérdés övezi az idei iskolakezdést, nem csoda, ha sok szülő aggodalommal tekint a naptárra. A Pénzcentrum kutatást készít, hogy kiderítsük, hogyan készülnek a magyarok az idei tanévkezdésre.

A nyári szünet lassan a végéhez ér, sokan már most készülnek az iskolakezdésre. Az elmúlt időszakban a pedagógushiány határozta meg az oktatásról szóló híreket, ami szintén aggodalommal töltheti el a szülőket. A Pénzcentrum kutatása alkalmat ad arra, hogy kiderüljön, hogyan készülnek a magyarok az iskolakezdésre, mennyit költenek rá, mit gondolnak az iskolai digitalizációról, mi a véleményük az oktatás és az iskolai étkeztetés minőségéről, hogy állnak a 9 órai iskolakezdés kérdéséhez. Segítsd a munkánkat, töltsd ki te is az alábbi kérdőívet. Köszönjük!

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

iskolakezdés

iskola

tanév

tanév rendje

tanévkezdés

suli

oktatás