Bevezetik a 6 napos tanítási rendet az energiaválság miatt: decemberben viszont nem lesz oktatás

HelloVidék   
  Megosztom
Bevezetik a 6 napos tanítási rendet az energiaválság miatt: decemberben viszont nem lesz oktatás

Sajátos megoldást talált ki a győrszentiváni Szent Benedek Általános Iskola vezetősége a kialakult energiaválság leküzdésére: az első félév elején szombatonként is lesz tanítás a diákoknak, majd az előre ledolgozott napokkal hosszabbítják meg a téli szünetet, hogy az intézményben addig se kelljen fűteni.

Az iskola megoldásáról levélben értesítették a szülőket, melyet meg is osztottak az iskola hivatalos oldalán. A közlemény pedig a következőket tartalmazza:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

iskola

energiaválság

tanítás

hétvégi tanítás

téli szünet

fűzés

iskolai fűtés