Bevezetik a 6 napos tanítási rendet az energiaválság miatt: decemberben viszont nem lesz oktatás

HelloVidék   
  Megosztom
Bevezetik a 6 napos tanítási rendet az energiaválság miatt: decemberben viszont nem lesz oktatás

Sajátos megoldást talált ki a győrszentiváni Szent Benedek Általános Iskola vezetősége a kialakult energiaválság leküzdésére: az első félév elején szombatonként is lesz tanítás a diákoknak, majd az előre ledolgozott napokkal hosszabbítják meg a téli szünetet, hogy az intézményben addig se kelljen fűteni.

Az iskola megoldásáról levélben értesítették a szülőket, melyet meg is osztottak az iskola hivatalos oldalán. A közlemény pedig a következőket tartalmazza:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

iskola

energiaválság

tanítás

hétvégi tanítás

téli szünet

fűzés

iskolai fűtés