Brutális emberölés: letartóztatta a rendőrség az elkövető férjet, videón a beismerés

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális emberölés: letartóztatta a rendőrség az elkövető férjet, videón a beismerés

Megölte feleségét egy 65 éves férfi a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csengerben csütörtök este - közölte a térségi-rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján pénteken.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. Gyula 65 éves csengeri lakos ellen, írja a police.hu.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2022. október 20-án este lakóházukban előzetes szóváltást követően egy késsel több alkalommal megszúrta feleségét. A 61 éves nő az őt ért támadás következtében életét vesztette.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a megyei rendőr-főkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták, aki beismerte tettét. A nyomozók a 65 éves férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására az illetékes ügyészségen.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bűntett

bűneset

gyilkosság

csenger

szabolcs-szatmár-bereg megye

rendőrség