Kendőzetlenül vallott gyerekkoráról Pál Dénes: ebben a vidéki városban nőtt fel az énekes

HelloVidék   
  Megosztom
Kendőzetlenül vallott gyerekkoráról Pál Dénes: ebben a vidéki városban nőtt fel az énekes

Lánya, a négyéves Panna is élvezte a bükki kirándulást és a kilátást. Úgy gondoltuk, ha már ilyen szép őszi idő van, akkor elmegyünk megnézni a nemrég átadott Zsófia-kilátót, mesélte Pál Dénes, aki közösségi oldalán egy fényképet is megosztott a kilátásról.

Az énekes igyekszik óvni a rivaldafénytől kislányát. - Csak akkor szoktam a kislányomat megemlíteni, vagy lefotózni, ha valami szuper dolog történik velünk, de nem szoktam mindennap posztolni róla, nem érzem ennek szükségét - nyilatkozta a Borsod Online-nak.

Nekem ezek a miskolci élmények nagyon fontosak voltak gyerekkoromban is, akkoriban teljesen hétköznapi volt, hogy haverokkal bringára pattantunk, és oda-vissza megjártuk Ómassát. Ha Panna is olyan idős lesz, majd vele is szeretnék kibiciklizni ezekre a helyekre. Diósgyőrben laktam a szüleimmel és egy karnyújtásnyira volt a természet, amit fel lehetett fedezni. Szeretném ezt az élményt neki is átadni. Fontosnak tartom, hogy ő is megismerje, hogy hol nőttem fel, és azt is, hogy megszeresse a természetet

- mondta Pál Dénes.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

miskolc

lillafüred

zsófia-kilátó

pál dénes