Iszonyatos tragédia: kiugrott egy diák a balatonfüredi gimnázium ablakán

HelloVidék   
  Megosztom
Iszonyatos tragédia: kiugrott egy diák a balatonfüredi gimnázium ablakán

Kiugrott egy diák egy balatonfüredi gimnázium második emeletéről - írja a Veol.hu-ra hivatkozva a Telex.

A lap beszámolója szerint a diákot életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították kórházba. A 17 éves fiú óra közepén ugrott ki az ablakon Balatonfüreden. A kilencedikes fiú a Lóczy Lajos Gimnázium egyik második emeleti tantermének ablakán ugrott ki, miközben a tanár épp a táblára írt.

A beszámolók szerint épp matekórát tartottak, amikor a diák egyszer csak kinyitotta az ablakot, és kiugrott. Annyira gyors volt, hogy senki sem tudta megakadályozni. Az udvaron épp testnevelésóra volt, az ott lévő tanárok és diákok azonnal a fiú segítségére siettek, akit aztán Budapestre szállított el a mentőhelikopter.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balatonfüred

öngyilkosság

öngyilkossági kísérlet

gimnázium

diák

tragédia