Iszonyatos tragédia: kiugrott egy diák a balatonfüredi gimnázium ablakán

HelloVidék   
  Megosztom
Iszonyatos tragédia: kiugrott egy diák a balatonfüredi gimnázium ablakán

Kiugrott egy diák egy balatonfüredi gimnázium második emeletéről - írja a Veol.hu-ra hivatkozva a Telex.

A lap beszámolója szerint a diákot életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították kórházba. A 17 éves fiú óra közepén ugrott ki az ablakon Balatonfüreden. A kilencedikes fiú a Lóczy Lajos Gimnázium egyik második emeleti tantermének ablakán ugrott ki, miközben a tanár épp a táblára írt.

A beszámolók szerint épp matekórát tartottak, amikor a diák egyszer csak kinyitotta az ablakot, és kiugrott. Annyira gyors volt, hogy senki sem tudta megakadályozni. Az udvaron épp testnevelésóra volt, az ott lévő tanárok és diákok azonnal a fiú segítségére siettek, akit aztán Budapestre szállított el a mentőhelikopter.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balatonfüred

öngyilkosság

öngyilkossági kísérlet

gimnázium

diák

tragédia