Iszonyatos tragédia: kiugrott egy diák a balatonfüredi gimnázium ablakán

HelloVidék   
  Megosztom
Iszonyatos tragédia: kiugrott egy diák a balatonfüredi gimnázium ablakán

Kiugrott egy diák egy balatonfüredi gimnázium második emeletéről - írja a Veol.hu-ra hivatkozva a Telex.

A lap beszámolója szerint a diákot életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították kórházba. A 17 éves fiú óra közepén ugrott ki az ablakon Balatonfüreden. A kilencedikes fiú a Lóczy Lajos Gimnázium egyik második emeleti tantermének ablakán ugrott ki, miközben a tanár épp a táblára írt.

A beszámolók szerint épp matekórát tartottak, amikor a diák egyszer csak kinyitotta az ablakot, és kiugrott. Annyira gyors volt, hogy senki sem tudta megakadályozni. Az udvaron épp testnevelésóra volt, az ott lévő tanárok és diákok azonnal a fiú segítségére siettek, akit aztán Budapestre szállított el a mentőhelikopter.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balatonfüred

öngyilkosság

öngyilkossági kísérlet

gimnázium

diák

tragédia