Iszonyatos tragédia: kiugrott egy diák a balatonfüredi gimnázium ablakán

HelloVidék   
  Megosztom
Iszonyatos tragédia: kiugrott egy diák a balatonfüredi gimnázium ablakán

Kiugrott egy diák egy balatonfüredi gimnázium második emeletéről - írja a Veol.hu-ra hivatkozva a Telex.

A lap beszámolója szerint a diákot életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították kórházba. A 17 éves fiú óra közepén ugrott ki az ablakon Balatonfüreden. A kilencedikes fiú a Lóczy Lajos Gimnázium egyik második emeleti tantermének ablakán ugrott ki, miközben a tanár épp a táblára írt.

A beszámolók szerint épp matekórát tartottak, amikor a diák egyszer csak kinyitotta az ablakot, és kiugrott. Annyira gyors volt, hogy senki sem tudta megakadályozni. Az udvaron épp testnevelésóra volt, az ott lévő tanárok és diákok azonnal a fiú segítségére siettek, akit aztán Budapestre szállított el a mentőhelikopter.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balatonfüred

öngyilkosság

öngyilkossági kísérlet

gimnázium

diák

tragédia