Szörnyű tragédia történt a hajnali órákban: vizsgálják a lakástűz pontos körülményeit

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt a hajnali órákban: vizsgálják a lakástűz pontos körülményeit

Egy ember meghalt, miután kigyulladt egy családi ház Hatvanban, a Mikes utcában - közölte a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Hétfő hajnalban érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Hatvanban, a Mikes utcában egy családi házban robbanás történt, és füstöl az épület.

A tűzoltók két gázpalackot kivittek az épületből, ezzel megelőzve, hogy azok felrobbanjanak. A tűzoltók oltás közben egy holttestet találtak. Az épület egyik fala bedőlt és egy részen a tető is beszakadt. A megrongálódott, balesetveszélyes részeket a tűzoltók visszabontották, a tüzet eloltották. A beavatkozás három órán át tartott. A tűz keletkezésének körülményeit tűzvizsgálati eljárás fogja tisztázni.

Ha olyan épület gyullad ki, ahol gázpalackok vannak, a 112-es segélyhívó számon tett bejelentésben fontos a palackokathello is megemlíteni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

lakástűz

hatvan

okf

haláleset

gázpalack

katasztrófavédelem

tűzoltók