Szörnyű tragédia történt a hajnali órákban: vizsgálják a lakástűz pontos körülményeit

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt a hajnali órákban: vizsgálják a lakástűz pontos körülményeit

Egy ember meghalt, miután kigyulladt egy családi ház Hatvanban, a Mikes utcában - közölte a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Hétfő hajnalban érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Hatvanban, a Mikes utcában egy családi házban robbanás történt, és füstöl az épület.

A tűzoltók két gázpalackot kivittek az épületből, ezzel megelőzve, hogy azok felrobbanjanak. A tűzoltók oltás közben egy holttestet találtak. Az épület egyik fala bedőlt és egy részen a tető is beszakadt. A megrongálódott, balesetveszélyes részeket a tűzoltók visszabontották, a tüzet eloltották. A beavatkozás három órán át tartott. A tűz keletkezésének körülményeit tűzvizsgálati eljárás fogja tisztázni.

Ha olyan épület gyullad ki, ahol gázpalackok vannak, a 112-es segélyhívó számon tett bejelentésben fontos a palackokathello is megemlíteni.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

lakástűz

hatvan

okf

haláleset

gázpalack

katasztrófavédelem

tűzoltók