Szörnyű tragédia történt a hajnali órákban: vizsgálják a lakástűz pontos körülményeit

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt a hajnali órákban: vizsgálják a lakástűz pontos körülményeit

Egy ember meghalt, miután kigyulladt egy családi ház Hatvanban, a Mikes utcában - közölte a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Hétfő hajnalban érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Hatvanban, a Mikes utcában egy családi házban robbanás történt, és füstöl az épület.

A tűzoltók két gázpalackot kivittek az épületből, ezzel megelőzve, hogy azok felrobbanjanak. A tűzoltók oltás közben egy holttestet találtak. Az épület egyik fala bedőlt és egy részen a tető is beszakadt. A megrongálódott, balesetveszélyes részeket a tűzoltók visszabontották, a tüzet eloltották. A beavatkozás három órán át tartott. A tűz keletkezésének körülményeit tűzvizsgálati eljárás fogja tisztázni.

Ha olyan épület gyullad ki, ahol gázpalackok vannak, a 112-es segélyhívó számon tett bejelentésben fontos a palackokathello is megemlíteni.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

lakástűz

hatvan

okf

haláleset

gázpalack

katasztrófavédelem

tűzoltók