Szörnyű tragédia történt a hajnali órákban: vizsgálják a lakástűz pontos körülményeit

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt a hajnali órákban: vizsgálják a lakástűz pontos körülményeit

Egy ember meghalt, miután kigyulladt egy családi ház Hatvanban, a Mikes utcában - közölte a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Hétfő hajnalban érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Hatvanban, a Mikes utcában egy családi házban robbanás történt, és füstöl az épület.

A tűzoltók két gázpalackot kivittek az épületből, ezzel megelőzve, hogy azok felrobbanjanak. A tűzoltók oltás közben egy holttestet találtak. Az épület egyik fala bedőlt és egy részen a tető is beszakadt. A megrongálódott, balesetveszélyes részeket a tűzoltók visszabontották, a tüzet eloltották. A beavatkozás három órán át tartott. A tűz keletkezésének körülményeit tűzvizsgálati eljárás fogja tisztázni.

Ha olyan épület gyullad ki, ahol gázpalackok vannak, a 112-es segélyhívó számon tett bejelentésben fontos a palackokathello is megemlíteni.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

lakástűz

hatvan

okf

haláleset

gázpalack

katasztrófavédelem

tűzoltók