Szomorú véget ért a személykeresés Vácon: mentőkutya talált az idős nő holttestére

HelloVidék   
  Megosztom
Szomorú véget ért a személykeresés Vácon: mentőkutya talált az idős nő holttestére

Pénteken, az esti órákban a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kérte a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat segítségét egy idős hölgy felkutatásához, aki öngyilkossági szándékkal hagyta el az otthonát.

Mint írják, szolgálatuk útnak indított egy mentőkutyás szárazföldi egységet, valamint útnak indították a Szentendrén állomásozó kutató-mentő hajójukat is, mert feltételezhető volt, hogy a Duna-partra koncentrálódik majd a keresés.

Idő közben a keresésbe bekapcsolódott a Duna Vízirendészeti Rendőrkapitányság nagymarosi egysége, valamint a rendőrség kutyás szolgálata és a Mantrailing Akadémia Alapítvány is. A késő esti órákban az ártérben dolgozó egységünk egyik mentőkutyája megtalálta az eltűnt személyt a Dunában, de az életét már sajnos nem lehetett megmenteni. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak

- írta közösségi oldalán a szolgálat.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

rendőrség

pest megyei kutató-mentő szolgálat

eltűnt

öngyilkosság

szentendre