Szomorú véget ért a személykeresés Vácon: mentőkutya talált az idős nő holttestére

HelloVidék   
  Megosztom
Szomorú véget ért a személykeresés Vácon: mentőkutya talált az idős nő holttestére

Pénteken, az esti órákban a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kérte a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat segítségét egy idős hölgy felkutatásához, aki öngyilkossági szándékkal hagyta el az otthonát.

Mint írják, szolgálatuk útnak indított egy mentőkutyás szárazföldi egységet, valamint útnak indították a Szentendrén állomásozó kutató-mentő hajójukat is, mert feltételezhető volt, hogy a Duna-partra koncentrálódik majd a keresés.

Idő közben a keresésbe bekapcsolódott a Duna Vízirendészeti Rendőrkapitányság nagymarosi egysége, valamint a rendőrség kutyás szolgálata és a Mantrailing Akadémia Alapítvány is. A késő esti órákban az ártérben dolgozó egységünk egyik mentőkutyája megtalálta az eltűnt személyt a Dunában, de az életét már sajnos nem lehetett megmenteni. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak

- írta közösségi oldalán a szolgálat.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

rendőrség

pest megyei kutató-mentő szolgálat

eltűnt

öngyilkosság

szentendre