Szörnyűséget tettek: letartóztatták a nyíregyházi család mind a négy tagját

MTI   
  Megosztom
Szörnyűséget tettek: letartóztatták a nyíregyházi család mind a négy tagját

Emberkereskedelem és kényszermunka gyanúja miatt őrizetbe vették egy nyíregyházi család négy tagját, akik kiszolgáltatott helyzetben lévő nőket bírtak rá prostitúcióra - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu-n.

A négy gyanúsított 2018-tól egymás tevékenységéről tudva szervezett be, jellemzően kiszolgáltatott helyzetben lévő nőket prostitúciós tevékenység végzésére. A nőket Budapesten, Debrecenben, valamint Svájcban, Belgiumban és Németországban dolgoztatták.

A család szervezte a lányok szállítását vagy ők maguk vitték őket az általuk bérelt tartózkodási helyekre. Az általuk keresett pénzt részben, egyesektől teljes egészében elvették, abból finanszírozták saját megélhetésüket, illetve ékszerek, ruhák, nagy értékű autók, és ingatlanok vásárlására költötték.

A gyanúsítottak a szexuális szolgáltatásokat internetes oldalakon kínálták az általuk szerkesztett hirdetésekkel, azok költségeit szintén a nők által megkeresett pénzből finanszíroztak. A gyanúsítottaktól több millió forint értékben foglaltak le autókat, ékszereket

- tudatta a rendőrség.

A szabolcsi nyomozók a gyanúsítottakat szexuális cselekmény végzése érdekében, több ember sérelmére elkövetett emberkereskedelem és kényszermunka elkövetésének meglapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették és indítványozták letartóztatásukat.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bűncselekmény

prostitúció

terrorelhárítási központ

szabolcs-szatmár-bereg megyei rendőr-főkapitányság

nyíregyháza