Szörnyű tragédiák történtek az esti órákban: két közúti baleset szedett áldozatot

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédiák történtek az esti órákban: két közúti baleset szedett áldozatot

Két tragikus kimenetelű közúti baleset is történt szombat este. A Bács-Kiskun megyei Izsák térségében egy személygépkocsit vezető férfi volt az áldozat, Győr-Moson-Sopron megyében az 1-es számú főúton, Kimle külterén pedig gyalogost gázoltak halálra, számolt be a police.hu.

Gyalogost ütöttek el személygépkocsival

Az elsődleges adatok szerint 2022. december 10-én 20 óra 50 perckor, az 1-es számú főút, 152-es kilométerszelvényében, Kimle külterületén eddig tisztázatlan körülmények között egy gyalogost gázolt el egy személygépkocsi. A gyalogos férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség a baleset körülményeinek vizsgálatát megkezdte. A forgalom rendőri irányítás mellett halad a szemle ideje alatt.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tragédia

haláleset

közúti baleset

balesetek

kimle

izsák