Karácsonyi kis csoda: ilyen az, amikor 100 vidéki középiskolás együtt énekeli a Halleluját + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Karácsonyi kis csoda: ilyen az, amikor 100 vidéki középiskolás együtt énekeli a Halleluját + videó

Csaknem 100 diák egyszerre énekel abban a klipben, amelyet a miskolci egyházi fenntartású középiskolák közös ünnepi meglepetésnek szántak karácsonyra, írta a Boon.


 


 

Csaknem 100 diák egyszerre énekel abban a klipben, amelyet a miskolci egyházi fenntartású középiskolák közös ünnepi meglepetésnek szántak karácsonyra. Miskolc keresztény arcát szerették volna bemutatni a Leonard Cohen: Hallelujah című számának magyar feldolgozásából készült videóban. Az egyházi középiskolák kórusai saját felekezeti templomukban énekelték fel a számot, amelyből egy valódi ökumenikus klip készült.

A karácsonyi videóban református, görög- és római katolikus, jezsuita és evangélikus miskolci templomok is megjelennek - írta a megyei lap.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

miskolc

kórus

halleluja

ökomenikus

dal

leonard cohen