Szörnyű tragédia sokkolt: a negyedikről vetette magát a mélybe a kórház ablakából

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia sokkolt: a negyedikről vetette magát a mélybe a kórház ablakából

Infúziós állvánnyal törte ki kórházi kórtermének ablakát egy idős beteg Cegléden, hogy a 4. emeletről a mélybe vesse magát. A dolgozók órákon át keresték a férfit, holttestére végül másnap reggel találtak rá. A Toldy Ferenc Kórház belső vizsgálatot folytat az ügyben.

Az ügyben a lap megkereste a Toldy Ferenc Kórházat, hogy hogyan történt az eset, és miért csak órákkal később találták meg a férfi holttestét. A főigazgató, Pusztai Dezső elmondta, hogy a kórház belső vizsgálatot folytat az ügyben, annak lezártáig pedig nem áll módjukban bővebb tájékoztatást adni.

A haláleset körülményeit a Ceglédi Rendőrkapitányság – az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint – vizsgálja. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel – mondta a Borsnak Szabóné Berki Bianka százados, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

öngyilkosság

cegléd

ceglédi kórház

ceglédi rendőrkapitányság

rendőrség