Szörnyű tragédia sokkolt: a negyedikről vetette magát a mélybe a kórház ablakából

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia sokkolt: a negyedikről vetette magát a mélybe a kórház ablakából

Infúziós állvánnyal törte ki kórházi kórtermének ablakát egy idős beteg Cegléden, hogy a 4. emeletről a mélybe vesse magát. A dolgozók órákon át keresték a férfit, holttestére végül másnap reggel találtak rá. A Toldy Ferenc Kórház belső vizsgálatot folytat az ügyben.

Az ügyben a lap megkereste a Toldy Ferenc Kórházat, hogy hogyan történt az eset, és miért csak órákkal később találták meg a férfi holttestét. A főigazgató, Pusztai Dezső elmondta, hogy a kórház belső vizsgálatot folytat az ügyben, annak lezártáig pedig nem áll módjukban bővebb tájékoztatást adni.

A haláleset körülményeit a Ceglédi Rendőrkapitányság – az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint – vizsgálja. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel – mondta a Borsnak Szabóné Berki Bianka százados, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

öngyilkosság

cegléd

ceglédi kórház

ceglédi rendőrkapitányság

rendőrség