Istenes Bence és Csobot Adél könnyeikkel küszködve jelentette be: Költözünk! + VIDEÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Istenes Bence és Csobot Adél könnyeikkel küszködve jelentette be: Költözünk! + VIDEÓ

Vidéki lakos lesz hamarosan Istenes Bence és Csobot Adél - jelentette be a pár Bence hivatalos YouTube-csatornáján. A költözés azonban még odébb van, a Balaton-felvidéken található házukat ugyan már megvették, de még komolyabb felújítás vár rá.

Mint azt Adél elmondta, a gyermekeik motiválták őket arra, hogy kipróbálják a vidéki életmódot, ami amúgy nem is annyira lesz újdonság számukra. Mint mondták, Németországban már éltek hasonló környezetben, így van viszonyítási alapjuk. Íme a rendkívüli bejelentés:

Nyitókép: YouTube

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

vidék

balaton

balaton-felvidék

költözés