Istenes Bence és Csobot Adél könnyeikkel küszködve jelentette be: Költözünk! + VIDEÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Istenes Bence és Csobot Adél könnyeikkel küszködve jelentette be: Költözünk! + VIDEÓ

Vidéki lakos lesz hamarosan Istenes Bence és Csobot Adél - jelentette be a pár Bence hivatalos YouTube-csatornáján. A költözés azonban még odébb van, a Balaton-felvidéken található házukat ugyan már megvették, de még komolyabb felújítás vár rá.

Mint azt Adél elmondta, a gyermekeik motiválták őket arra, hogy kipróbálják a vidéki életmódot, ami amúgy nem is annyira lesz újdonság számukra. Mint mondták, Németországban már éltek hasonló környezetben, így van viszonyítási alapjuk. Íme a rendkívüli bejelentés:

Nyitókép: YouTube

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

vidék

balaton

balaton-felvidék

költözés