Sokkoló bűntett! Egy kétéves holttestét találták meg a csomagtartóban, folyik a nyomozás

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló bűntett! Egy kétéves holttestét találták meg a csomagtartóban, folyik a nyomozás

Ismeretlenek jelentkeztek Nyíregyházáról szombaton hajnalban a rendőrségnél, hogy a csomagtartójukban egy kétéves kisgyermek holttestét találták meg. A sokkoló eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a rendőrség. 

A rendőrségre 2023. április 15-én 5 óra 50 perckor érkezett bejelentés, arról, hogy egy kétéves gyermek életét vesztette, az eset körülményeit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretein belül vizsgálja – tette közzé a police.hu.

Nem hivatalos információink szerint ma reggel a Nyíregyházi Rendőrkapitányságnál jelentkeztek (egyelőre nem tudni, kik és hányan) azzal, hogy az autójuk csomagtartójában egy halott kétéves gyermek van. Természetesen keressük a rendőrséget, kollégánk pedig hamarosan a helyszínen próbál meg információkat szerezni

- írja a szon.hu.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bűntett

kétéves

kisgyerek

haláleset

nyíregyháza

rendőrség

nyomozás

szabolcs-szatmár-bereg-megyei rendőr-főkapitányság