Sokkoló bűntett! Egy kétéves holttestét találták meg a csomagtartóban, folyik a nyomozás

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló bűntett! Egy kétéves holttestét találták meg a csomagtartóban, folyik a nyomozás

Ismeretlenek jelentkeztek Nyíregyházáról szombaton hajnalban a rendőrségnél, hogy a csomagtartójukban egy kétéves kisgyermek holttestét találták meg. A sokkoló eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a rendőrség. 

A rendőrségre 2023. április 15-én 5 óra 50 perckor érkezett bejelentés, arról, hogy egy kétéves gyermek életét vesztette, az eset körülményeit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretein belül vizsgálja – tette közzé a police.hu.

Nem hivatalos információink szerint ma reggel a Nyíregyházi Rendőrkapitányságnál jelentkeztek (egyelőre nem tudni, kik és hányan) azzal, hogy az autójuk csomagtartójában egy halott kétéves gyermek van. Természetesen keressük a rendőrséget, kollégánk pedig hamarosan a helyszínen próbál meg információkat szerezni

- írja a szon.hu.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bűntett

kétéves

kisgyerek

haláleset

nyíregyháza

rendőrség

nyomozás

szabolcs-szatmár-bereg-megyei rendőr-főkapitányság