Szörnyű tragédia: életét vesztette a férfi, a fürdőszobában lett rosszul, ez történt

MTI   
  Megosztom
Szörnyű tragédia: életét vesztette a férfi, a fürdőszobában lett rosszul, ez történt

Dóka Imre, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) helyettes szóvivője vasárnap az MTI-vel azt közölte: szombat este érkezett hozzájuk a jelzés arról, hogy Békés vármegyében, egy sarkadi, Vasút utcai lakóház fürdőszobájában egy ember rosszul lett.

Nem kizárt, hogy a tragédiát egy szabálytalan kialakítású kémény okozta, de a baleset körülményeit további vizsgálatok fogják tisztázni

- írta a tűzoltó őrnagy.

Felhívta a figyelmet arra: ha a lakásban nyílt lánggal működő eszköz van, gondoskodni kell a folyamatos szellőztetésről, a megfelelő levegő-utánpótlásról. A tragédiák elkerülése érdekében ajánlott továbbá szén-monoxid-érzékelőt használni.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

okf

dóka imre

szén-monoxid-mérgezés

haláleset

békés megye

sarkad