Szörnyűséget tett a két tizenéves fiú: bíróság elé állnak a nemi erőszak miatt

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyűséget tett a két tizenéves fiú: bíróság elé állnak a nemi erőszak miatt

Szexuális erőszak bűntette miatt állítja bíróság elé a Miskolci Járási Ügyészség azt a két büntetlen előéletű 15 éves fiút, akik tavaly májusban lefogtak és megerőszakoltak egy 15 éves lányt Miskolcon.

Jogg Zsolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség szóvivője a 24.hu-nak azt mondta, hogy az erőszakot megvalósító fiúra 2 év 6 hónapot, míg a lányt lefogó társára 1 év 4 hónap javítóintézeti nevelést kértek előkészítő ülésen történő beismerés esetére.

A lány tiltakozott, erre az egyik fiatal a patakon lévő híd korlátjához szorította és beleharapott az arcába. A lány megpróbált elmenekülni, erre a másik fiú is megharapta. Ezt követően az egyik fiú lefogta a lány kezét, míg társa megerőszakolta.

A lány el akart menni a helyszínről, de az egyik fiú megrúgta és többször is megütötte. Ezután visszakísérték a lányt a villamosmegállóhoz, majd a fiúk felszálltak egy villamosra, míg a cselekmény hatása alatt lévő lány a helyszínen maradt.

A két támadó azonban rövid időn belül visszatért, és egy másik parkos részre vitték a lányt, ahol ismét szexuális cselekmény elvégzésére szólították fel. Mivel a bántalmazott ezt nem akarta megtenni, az egyik fiú megütötte, majd otthagyták a lányt és leléptek a helyszínről. Az ügyész elmondta még, hogy a két fiatal tagadta a bűnösségét a nyomozati szakban.

Az erőszakot ténylegesen elkövető fú azt állította, hogy nem erőszakolta meg a lányt. Elmondása szerint amikor elmentek sétálni, akkor megölelte a lányt, aki jelezte neki, hogy ő együttlétet akar. Azt elismerte, hogy később visszatértek a helyszínre, de állítása szerint nem követett el olyan szexuális cselekményt, amelybe a lány nem egyezett volna bele

– mondta az ügyész.

A szóvivő elmondása szerint a másik gyanúsított csak annyit ismert be, hogy megharapta a lányt, ám elmondása szerint ezt is csak játékból tette.

Azt állította, hogy a társa és a lány jelezte neki, hogy félre vonulnak, mert kettesben szeretnének maradni. És amikor fél óra múlva kézen fogva visszaértek, akkor a másik fiú azt mondta, hogy megvolt neki a lány

– tette hozzá Jogg.

Az ügyészség az egyik fiúra 2 év 6 hónap, a másikra pedig 1 év 4 hónap javítóintézeti nevelést indítványozott.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szexuális erőszak

miskolc

borsod-abaúj-zemplén megyei főügyészség

jogg zsolt