Sokkoló: az anyját is meg akarta ölni az iskolai lövöldözésre készülő tinédzser?

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló: az anyját is meg akarta ölni az iskolai lövöldözésre készülő tinédzser?

B. Levente egy olyan internetes csoport tagja volt, ahol az iskolai lövöldözések elkövetőit bálványozták. A Blikk azt írja, magántanulóként a napjait otthon töltő kamasz teljes nyíltsággal írt arról, hogy lövi le volt általános iskolájának diákjait, öli meg anyját, gyújtja fel a lakásukat. Levelezőtársai annál jobban lelkesedtek, minél vadabb dolgokat írt, biztatták, örültek, hogy ismernek egy olyan jövőbeli iskolai lövöldözőt, aki nem gyáva megvalósítani, amit eltervezett. Egyikük az írta: „Istenem, a barátom híres lesz. Gyilkolj, vadállat, gyilkolj!”. A miskolci fiú tervét azzal magyarázta, hogy számtalan bántás érte az általános iskolában, ahová nemrég újra elment, felvételeket készített az épületről.

A Blikknek Lichy József ügyvéd azt mondta, a levelezés az interneten megtörtént, azon nincs mit szépíteni, tagadni, de a védence által leírtak komolyságát erősen vitatják, hiszen valószínűleg igazából nem készült ő semmire, csak figyelmet és elismerést akart ilyen felfoghatatlan formában kicsikarni. A lap beszélt korábban a fiú édesanyjával, aki szintén kizártnak tartotta, hogy Levente bárkinek ártani akart volna.

Nem is nagyon járt ki, inkább csak itthon volt a kutyájával. Levi mentális állapota a nagyszülei halála után vált rosszabbá, ezért is lett magántanuló. Én a végsőkig mellette állok, mert tudom, a szíve mélyén egy nagyon jó és rendes gyerek

- mondta a lapnak az anyuka.

A Blikk információ szerint azóta visszakerült ugyanoda, nehezen viseli, hogy a többiek ordibálnak vele és kiközösítik. Közben elkészült elsődleges elmeorvosi vizsgálata, a szakértő szerint nem szenved kóros elmeállapotban, vagyis büntethető.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

b. levente

miskolc

tinédzser

iskolai lövöldözés

erőszak

javízóintézet