Sokkoló: az anyját is meg akarta ölni az iskolai lövöldözésre készülő tinédzser?

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló: az anyját is meg akarta ölni az iskolai lövöldözésre készülő tinédzser?

B. Levente egy olyan internetes csoport tagja volt, ahol az iskolai lövöldözések elkövetőit bálványozták. A Blikk azt írja, magántanulóként a napjait otthon töltő kamasz teljes nyíltsággal írt arról, hogy lövi le volt általános iskolájának diákjait, öli meg anyját, gyújtja fel a lakásukat. Levelezőtársai annál jobban lelkesedtek, minél vadabb dolgokat írt, biztatták, örültek, hogy ismernek egy olyan jövőbeli iskolai lövöldözőt, aki nem gyáva megvalósítani, amit eltervezett. Egyikük az írta: „Istenem, a barátom híres lesz. Gyilkolj, vadállat, gyilkolj!”. A miskolci fiú tervét azzal magyarázta, hogy számtalan bántás érte az általános iskolában, ahová nemrég újra elment, felvételeket készített az épületről.

A Blikknek Lichy József ügyvéd azt mondta, a levelezés az interneten megtörtént, azon nincs mit szépíteni, tagadni, de a védence által leírtak komolyságát erősen vitatják, hiszen valószínűleg igazából nem készült ő semmire, csak figyelmet és elismerést akart ilyen felfoghatatlan formában kicsikarni. A lap beszélt korábban a fiú édesanyjával, aki szintén kizártnak tartotta, hogy Levente bárkinek ártani akart volna.

Nem is nagyon járt ki, inkább csak itthon volt a kutyájával. Levi mentális állapota a nagyszülei halála után vált rosszabbá, ezért is lett magántanuló. Én a végsőkig mellette állok, mert tudom, a szíve mélyén egy nagyon jó és rendes gyerek

- mondta a lapnak az anyuka.

A Blikk információ szerint azóta visszakerült ugyanoda, nehezen viseli, hogy a többiek ordibálnak vele és kiközösítik. Közben elkészült elsődleges elmeorvosi vizsgálata, a szakértő szerint nem szenved kóros elmeállapotban, vagyis büntethető.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

b. levente

miskolc

tinédzser

iskolai lövöldözés

erőszak

javízóintézet