Szörnyű tragédia: kizuhant egy nő a saját erkélyéről, vizsgálják az eset körülményeit

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia: kizuhant egy nő a saját erkélyéről, vizsgálják az eset körülményeit

Szerdán kora este 19 óra körül riasztották a segélyhívót azzal, hogy kizuhant egy nő Szombathelyen egy Fő téri emeletes ház erkélyéről. A negyvenes éveiben járó hölgy a társasház harmadik emeleti erkélyről zuhant ki eddig ismeretlen körülmények között a járdára. A kiérkező mentők hosszasan próbálták újraéleszteni, de olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen életét vesztette, számolt be a vaol.hu. 

Cser Zsófia, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a 24.hu megkeresésére azt mondta, hogy a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szombathely

haláleset

vas megyei rendőr-főkapitányság

cser zsófia