Szörnyű tragédia történt a kis házban: életét vesztette a házaspár, ez lehetett a tűz oka

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt a kis házban: életét vesztette a házaspár, ez lehetett a tűz oka

Egy középkorú házaspár életét vesztette a Csongrád-Csanád megyei Domaszéken leégett hétvégi házban hétfőn hajnalban - tudatta Mukics Dániel, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője közleményben. A tűzoltók kiérkezésekor a húsz négyzetméter alapterületű, kétszintes épület már teljes terjedelmében égett, részben be is omlott. A tűzoltók fél óra alatt megfékezték a lángokat, oltás közben találtak rá a két összeégett holttestre.

Május 1-jén hajnali fél kettőkor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint a Csongrád-Csanád vármegyei Domaszéken kigyulladt egy hétvégi ház. Szegedről három járművel vonultak a tűzoltók az Orgona úti épülethez.

A húsz négyzetméter alapterületű, kétszintes kisház teljes terjedelmében égett, részben be is omlott. A tűzoltók fél óra alatt fékezték meg a lángokat, azonban oltás közben két összeégett holttestet találtak. A tűzoltók megmentettek négy birkát, amelyeket a szomszéd fogadott be.

A tűzben egy középkorú házaspár vesztette életét. A hasonló tragédiák megelőzése érdekében érdemes füstérzékelőt vásárolni. Nemcsak haláleset nem következett be, hanem füstmérgezést sem szenvedett senki, de még nagyobb tűz sem keletkezett azokban a lakásokban, házakban, ahol volt füstérzékelő.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűzeset

haláleset

okf

csongrád-csanád megye

domaszék

mukics dániel