Gigafogás: drogterjesztőket kapcsolt le a rendőrség, Hajdú-Biharban terítették az árut

MTI   
  Megosztom
Gigafogás: drogterjesztőket kapcsolt le a rendőrség, Hajdú-Biharban terítették az árut

Négy drogkereskedőt hallgatott ki a Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség, miután több helyszínen is lecsaptak egy kisebb kábítószer-terjesztő hálózatra május 3-án; az egyik gyanúsítottat letartóztatta a bíróság - tudatta a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-vel.

Mint írták, a négy gyanúsított megyeszerte árulta a kábítószert. Az otthonaikban tartott kutatások során a rendőrök mintegy 5 millió forint készpénzt, kábítószergyanús port és zöld növényi származékokat, valamint a tiltott szerek árusításához szükséges eszközöket foglaltak le - áll a közleményben.

Az egyik kabai férfi letartóztatását elrendelte a Debreceni Járásbíróság, míg a másik férfi bűnügyi felügyeletéről döntött. Nekik bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt kell felelniük. Két társuk szabadlábon védekezhet, ellenük kábítószer-kereskedelem miatt indult büntetőeljárás - írták a közleményben. .

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

hajdú-bihar megye

kábítószer-kereskedők

drog

drogterjesztés